Danske Bank er (også) ramt af it-problemer

Flere store banker er her til formiddag ramt af tekniske fejl

Danske Bank oplever lige nu, at mange kunder ikke kan logge på netbank, mobil- og tabletbank samt andre services, der er online-baserede.

Ifølge kommunikationsmedarbejder i Danske Bank, Jens Gamborg, er problemet formentlig opstået i kølvandet på Nets-problemerne med at overføre løn til kunderne.

- Det har givet et ekstra stort pres, fordi mange kunder har været inde for at tjekke, om de har fået deres løn ind på saldoen, siger Jens Gamborg, der ikke kan sige, hvornår problemet er løst.

- Men vi arbejder hårdt på at få det løst hurtigst muligt, siger han til Ekstra Bladet.

I nat medførte en teknisk fejl mellem Nets og nogle datacentraler, at en række banker ikke kunne udbetale løn, pension og SU til tiden torsdag morgen.

Det skrev Ekstra Bladet om i morges:  Se også: It-fejl: Derfor har du ikke fået din løn

Problemet blev dog hurtigt løst og allerede klokken otte meddelte flere banker, at udbetalingerne var tikket ind på kundernes konti.

For Nordea betød en intern fejl dog, at en del kunder først kunne få overført deres løn ved 12-tiden, fortæller pressechef i Nordea, Stephan Ghisler-Solvang, til Ekstra Bladet.

- Vi har haft to problemer oven i hinanden, siger Stephan Ghisler-Solvang og undskylder for de problemer, som det har givet kunderne.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere