Danske Bank ramt af problemer: MobilePay er nede

Tekniske problemer betyder, at flere af Danske Banks tjenester - herunder netbank og MobilePay - er lagt ned

Har du problemer med at logge på MobilePay eller Danske Banks net- eller mobilbank, så er du ikke den eneste.

Tekniske problemer har nemlig lagt flere af bankens tjenester ned - og der er pt. ingen tidshorisont for, hvornår problemet kan blive løst.

- Vi har desværre tekniske problemer i øjeblikket, som rammer blandt andet MobilePay, mobilbank og netbank. Vi arbejder på at få det løst, siger Kenni Leth, pressechef i Danske Bank, til Ekstra Bladet.

- Vi kan ikke sige, hvor problemet ligger på nuværende tidspunkt, men det påvirker muligheden for at logge ind. Vi har et stort team, der arbejder på at få det løst hurtigst muligt, men med disse sager er det desværre ikke til at sige, om det tager minutter eller timer, siger pressechefen.

Alle, som anvender en mobilbetalings-app, er sikret mod misbrug. Præcis som i alle andre situationer, hvor Dankortet er involveret. Fotos: Jan Unger Meninger Sådan er du sikret ved mobil-betaling

Problemerne med MobilePay, som allerede nu har stået på i flere timer, risikerer blandt andet at ramme den sidste dag på Skanderborg Festival, hvor man i år for første gang har indført, at de glade festivalgæster kan benytte mobilen til at betale for de kolde fadøl flere steder.

Og det er langt fra første gang, der er problemer med den populære betalingsapp.

Flere gange i løbet af året har banken kæmpet med systemerne - senest i maj, hvor tekniske problemer satte en midlertidig stopper for brug af både MobilePay og Mobilbank.

Tips og guides Undgå svindlerne: Sådan sikrer du din MobilePay

Utilfredsheden er da også at spore på Danske Banks Facebook-side:

- Jeg tror måske, jeg knækker sammen af overraskelse, lyder det ironisk i et af svarene på bankens udmelding, mens en anden skriver:

- Sådan et stort firma/bank må gerne være noget hurtigere med sådan en udmelding! Det er flere timer siden, det gik ned. Nogen på arbejde i 'kundeservice' må vel have Facebook-rettigheder.

'Lorte bank', 'fuck jer og jeres mobilapp' og 'jeg magter snart ikke mere' er også blandt beskederne til banken, men en del er dog positive og skriver 'tak for info'.

Ekstra Bladet følger sagen...

145 kommentarer
Vis kommentarer