Annonce:
Annonce:

Danske Bank trækker sig

Efter krav om at forlade Estland har Danske Bank besluttet at trække sig fra hele Baltikum og Rusland

Danske Bank var for nylig ude med regnskabet. Her kan du høre, hvad en lektor i økonomistyring mener om regnskabet.
Annonce:
Følg Samfund

Danske Bank accepterer et krav fra det estiske finanstilsyn og lukker deres afdeling i Estland hurtigere end tidligere annonceret. Samtidig vil Danske Bank lukke deres aktiviteter i resten af Baltikum og Rusland.

Det oplyser banken i en meddelelse til fondsbørsen.

- Vi anerkender, at den alvorlige sag om mulig hvidvask i Estland har været en belastning for det estiske samfund, og at det estiske tilsyn på den baggrund finder det bedst, at vi indstiller bank-aktiviteterne i landet, skriver direktør Jesper Nielsen i meddelelsen.

Derudover oplyser Danske Bank, at banken trækker sig fra sine aktiviteter i Litauen, Letland og Rusland. Et delt servicecenter i Litauen får som det eneste lov at bestå.

Servicecenteret har 'en række administrative funktioner for banken'.

- Vi har de senere år haft en strategi om at fokusere på de nordiske kernemarkeder og har i den forbindelse også neddroslet aktiviteterne i Baltikum.

- Beslutningen om helt at afvikle vores aktiviteter i Baltikum og Rusland er i overensstemmelse med denne strategi, siger Jesper Nielsen.

Tirsdag bad det estiske finanstilsyn Dansk Bank forlade Estland efter en sag om mulig hvidvask gennem bankens estiske filial.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: