Danske Esad nær voldsom hotel-brand: Nytårsfesten er ødelagt

Danske Esad Deronjic sad på en restaurant overfor Address Downtown der lige nu brænder på grund af et fyrværkerishow

Hvad der skulle have været en hyggelig nytårsaften, blev lige pludselig til en meget surrealistisk en for danske Esad Deronjic.

Han sad på en restaurant overfor skyskraberen Hotel Address Downtown i Dubai, der for ganske få timer siden brød ud i en voldsom brand af endnu ukendte årsager.

- Vi kigger tværs over for hotellet, da det lige pludselig begyndte at brænde. Jeg spørger tjeneren, om det er meningen, og han begynder at ringe rundt. Efter 5 minutter ser vi, at hele bygningen er i brand, siger han til Ekstra Bladet.

Esad Deronjic var i Dubai for at holde nytår, men festen udviklede sig hurtigt til noget andet.

- Det første nogle begynder at tale om på restauranten er, om det er forbudbestemt. Der var nogle, der straks nævnte terror, siger han og fortsætter:

- Der var ikke særligt meget at fejre. Det mest surrealistiske var, at vi sidder og kigger ud på fyrværkeriet, og i baggrunden brænder bygningen. Man kan ikke smile. Vi står ikke og græder, men vi er enormt medtaget af det.

Ifølge Esad Deronjic er der enormt meget kaos lige nu omkring hotellet, og flere steder er blevet evakueret.

- Vi ville ned og se fyrværkeriet, men vi har fået at vide, at alt er lukket omkring stedet. Det var virkeligt en fuser af en fest, siger han.

14 personer meldes tilskadekommet efter branden i Address Downtown, der er 63 etager og 300 meter højt.

Branden brød ud blot få timer før fejringen nytårsaften i det arabiske emirat, hvor et spektakulært fyrværkeri var planlagt fra Burj Khalifa.

Myndighederne har besluttet, at man vil gennemføre nytårsfejringen trods den voldsomme brand.

Det fremgår af billeder på Twitter, at branden har hærget de fleste af bygningens etager.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere