Danske Josephine-Emilia er verdens smukkeste teenager

Først blev Josephine-Emilia Nielsen kåret som Miss Teen Danmark, og nu har hun vundet Little Miss Galaxy 2016 i Georgien

Se hvordan det gik til, da hun vandt (Foto: Privatfoto/MissDanmark.dk)

16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen fra Horsens, blev tidligere på året kåret Miss Teen Danmark, men onsdag aftes løb hun også med sejren i den internationale version.

Dermed kan hun nu kalde sig for Miss Teen Galaxy 2016 i kategorien fra 15 til 18 år - en titel hun med stolthed skal bære i det næste års tid.

Udover at have udseendet med sig, så er Josephine-Emilia meget passioneret omkring ridning og er 2x Danmarksmester i dressur. Derudover er hun for nyligt blevet ambassadør for Kræftens Bekæmpelse.

SE HVORDAN DET GIK TIL DA DEN DANSKE TEENAGER VANDT TITLEN I KLIPPET ØVERST

Foto: Miss Danmark Samfund Her er Danmarks smukkeste teenager

Josephine-Emilia vandt den danske skønhedskonkurrence, Miss Teen Danmark, som skønhedsorganisationen Miss Danmark står bag.

Ifølge Miss Danmark direktøren, Lisa Lents, var de nogle egenskaber, som Josephine-Emilia besidder:

- Valget er faldet på Josephine-Emilia fordi hun er en guddommelig smuk, ung kvinde med begge ben på jorden. Hun er talentfuld, ambitiøs og konkurrencemindet, som er en rigtig god kombination, når man deltager i en international talent og modelkonkurrence, sagde hun ved den lejlighed.

Ekstra Bladet har talt med den unge skønhed Josephine-Emilia Nielsen (Foto: Morten Thomsen, Lau fotografi og Silkeborg foto)

52 kommentarer
Vis kommentarer