Danske kunder får endelig deres penge af rejseselskab

Vueling har betalt omkring en million kroner til danske kunder, der har haft forsinkede eller aflyste fly

Er du en af de danske kunder, der har fået sine penge tilbage? Så tips os på 1224@eb.dk

På mandag var et særligt møde planlagt i fogedretten, der for første gang ville gennemføre et retsmøde i Københavns Lufthavn. Retsmødet er dog aflyst, da flyselskabet Vueling har valgt at betale.

Det spanske flyselskab skyldte ifølge Flyforsinkelse.dk, der repræsenterer en lang række flykunder, omkring én million kroner for aflyste og forsinkede fly.

Fredag oplyser Line Jensen, Pr og marketing manager fra Flyforsinkelse.dk, at retsmødet er aflyst, da flyselskabet har valgt at betale.

- Sagen er afsluttet på lykkelig vis. Vi har netop denne her uge kunne udbetale dem til vores klienter også. Så det er jo rigtig dejligt. Der bliver ikke noget i lufthavnen på mandag alligevel, siger hun.

Siden 2014 har Vueling tabt flere end 70 sager, hvor danske kunder har krævet kompensation for aflyste og forsinkede fly.

Mandagens retsmøde i fogedretten ved Københavns Byret skulle holdes i lufthavnen, da Vueling ikke har kontor i Danmark. Derfor har det ifølge Flyforsinkelse.dk ikke været muligt for dem at opsøge flyselskabet på en dansk adresse.

Ritzau arbejder på at få en kommentar fra flyselskabet.

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere