Danske Spil efterlyser Lottomillionær: Er du den heldige vinder?

En nyudklækket Lottomillionær har endnu ikke henvendt sig til Danske Spil

Har du købt en Lottokupon i Min Købmand i Nørresundby, kan du være den heldige vinder af én million kroner. Polfoto
Har du købt en Lottokupon i Min Købmand i Nørresundby, kan du være den heldige vinder af én million kroner. Polfoto

En heldig Lottospiller kan nu kalde sig Lottomillionær.

Vedkommende har nemlig vundet én million kroner i Lottos millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes lod på en af de kuponer, der i forvejen er gevinst på.

Men vinderen ved sandsynligvis ikke, at han eller hun har vundet. Vedkommende, der har købt sin kupon i Min Købmand i Nørresundby, har nemlig ikke henvendt sig til butikken eller til Danske Spil endnu.

- Man kan ikke se på sin kupon, at man har vundet. Det skal man ned i butikken for at finde ud af, fortæller pressechef i Danske Spil, Marie Grabow Westergaard, til Ekstra Bladet.

Aase og Leif Sommer har været badet i opmærksomhed, siden de stod frem som lykkelige lotto-vindere. Nu mærker de bagsiden af medaljen. Foto: Jonas Olufson. Samfund - 16. jan. 2017 - kl. 20:25 Millionærerne Aase og Leifs rådgiver: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Det er kun et års tid siden, at samme butik havde besøg af en anden heldig vinder. Dengang lød gevinsten på 4.5 millioner kroner.

- Kunderne har flere gange haft heldet med sig hos os. Vi har også solgt kuponer, der gav et par hundrede tusinder, så nu forventer folk jo næsten, at der er gevinst på, når de spiller, fortæller Jesper Herman Feldgaard, købmand hos Min Købmand i Nørresundby, til Ekstra Bladet. 

Ægtepar vandt 114 millioner
En anden heldig spiller fra Brønshøj har lørdag vundet 11.090.489 millioner kroner. Den nybagte mangemillionær, der har spillet over nettet, vil blive kontaktet af Danske Spil og få tilbudt økonomisk rådgivning.

Tidligere på måneden stod ægteparret Aase og Leif Sommer fra Ølsted frem og fortalte, at de var de heldige vindere af en lotto-gevinst på svimlende 114 millioner kroner.

Da ægteparret mødte pressen, flød champagnen, og smilene var store. Men nu mærker 75-årige Leif og hans 68-årige hustru Aase konsekvenserne ved at have stået frem.

- Jeg kan sige, at vi grundigt har talt med dem om, hvilke konsekvenser det kunne have at stå frem, og så er det jo selvfølgelig kedeligt, at nogle af de her ting alligevel er kommet bag på dem, fortalte Marie Grabow Westergaard fra Danske Spil dengang til Ekstra Bladet.

Aase og Leif Sommer har været badet i opmærksomhed, siden de stod frem som lykkelige lotto-vindere. Nu mærker de bagsiden af medaljen. Foto: Jonas Olufson.
Aase og Leif Sommer har været badet i opmærksomhed, siden de stod frem som lykkelige lotto-vindere. Nu mærker de bagsiden af medaljen. Foto: Jonas Olufson.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere