Danske Spil kimes ned: Hvorfor har I givet mig penge?

Op mod 100 kunder har de seneste dage kontaktet spilgiganten for at høre, hvorfor pengebeløb pludselig er tikket ind

Mange undrer sig over, hvorfor de pludselig har modtaget penge fra Danske Spil. Foto: Jens Dresling.
Mange undrer sig over, hvorfor de pludselig har modtaget penge fra Danske Spil. Foto: Jens Dresling.

Der har været travlt ved telefonerne hos Danske Spil de seneste dage, efter spilgiganten har opdateret sine IT-systemer fra søndag til tirsdag.

- Vi har haft en del folk igennem, der spørger 'hvorfor har I givet mig penge', når de ikke har spillet hos os. Der har været omkring 100 henvendelser, så vi har tilføjet en sektion under vores hyppigst stillede spørgsmål, der forklarer, hvorfor folk pludselig har fået penge sat ind på deres konto, siger Marie Westergaard, pressechef ved Danske Spil.

Det drejer sig ofte om helt små beløb på under 30 kroner og skyldes, at mange har fået oprettet nye konti hos Danske Spil og i den forbindelse har fået tilbagebetalt eventuelle indeståender, fortæller pressechefen.

- Efter vores opdatering af systemet, har vi ændret på en del kunders konti, blandt andet fordi de ikke har taget stilling til de mails, vi har sendt ud omkring, hvad der skal ske med deres konti. Og eftersom det kan være mange år siden, folk har spillet hos os, så har mange glemt, at de havde en konto, og undrer sig derfor over overførslen.

Disse har fået penge
Danske Spil bruger to forskellige slags konti alt efter, om man spiller de såkaldt liberaliserede spil som odds, eller man spiller de monopoliserede spil som Lotto. Det kalder Danske Spil nu en blå eller en rød konto, og man har derfor skulle tage stilling til, hvilken konto man ønskede sit indestående sat ind på - har man ikke svaret på dette, er pengene blevet udbetalt.

- Vi har to scenarier for, hvad der kan være sket, for at man har fået udbetalt penge. Hvis man både har spillet monopoliserede og liberaliserede spil, men ikke har svaret, hvilken konto man ønsker sine penge sat ind på, så har man fået oprettet både en rød og blå konto, men man har fået udbetalt sine penge.

- Og hvis man på et tidspunkt har sat penge ind, men aldrig har spillet, har man også fået sine penge udbetalt, men ens konto eksisterer stadig, siger Marie Westergaard.

Har man kun spillet enten monopoliserede spil, som Lotto og EuroJackpot, eller liberaliserede spil, som odds, er pengene ikke blevet udbetalt, selvom ens konto har været inaktiv i flere år.

76 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere