Danske Spil trækker i land: De 9,3 millioner bliver aldrig udbetalt

Tidligere havde Danske Spil sagt, at de gerne ville betale de 9,3 millioner

For 16 år siden blev der langet en kupon til en værdi af 9,3 millioner over disken i brugsen i Sædding.

Lottokuponens ejer kom aldrig tilbage og hentede gevinsten, hvilket har startet mysteriet om den forsvundne lottovinder. Danske Spil sagde i september, at de var villige til at betale gevinsten, hvis vinderen blev fundet, skriver JyskeVestkysten. Men sådan bliver det alligevel ikke ifølge pressechef i Danske Spil, Marie Grabow.

- Sagen blev afsluttet i 2003. Pengene er der jo ikke længere nogen steder. Det fungerer sådan, at hvis der ikke er nogen, der henter gevinsten, så går den tilbage, siger pressechefen.

Sjuskefejl hos Danske Spil
Det var ifølge Marie Grabow en intern kommunikationsfejl, som førte til den forkerte udmelding. Hun mener, der er blevet gjort tilstrækkeligt for at finde den rigtige vinder.

- Sagen blev holdt ekstra åben dengang. Vi meldte ud engang i 2003, at sagen var afsluttet og så overdrog vi alt til spilmyndigheden, derfor er det også dem, der har kuponen.

Udbetaling af lottogevinster

- Præmier på over 200 kr. forældes, hvis de ikke er hentet inden et år.

- Præmier under 200 kr. forældes, hvis de ikke er hentet inden 90 dage.

- Hvis du har vundet over 10.000 kr., skal du hente pengene i banken. Du skal dog stadig have din kupon godkendt hos en forhandler.

Mellem 2002 og 2003 henvendte 200 personer sig, som mente, at det var deres lottokupon. Ingen af dem har haft tilstrækkelige beviser, men der er stadig folk derude, som kæmper for at blive anerkendt som den retmæssige ejer.

Det ville dog ikke resultere i en udbetaling. Pressechefen i Danske Spil regner ikke med at en lignende situation nogensinde vil opstå igen.

- Man havde politiet på sagen, så i sådan en sag forsøger man selvfølgelig alt. I dag er det jo lettere, fordi langt de fleste bruger dankort, og så kan man finde dem på den måde.

Rasmus Mindrup har tjent 20.000 kroner på en måned på surebets. (Foto: Mogens Flindt) Sport og Spil Tricket alle bookmakere hader: Sådan vandt Rasmus 20.000 kroner

Hvordan bliver man en succesfuld oddser over en længere periode? Foto: Henning Hjorth Sport og Spil Betting-proffens tricks: Sådan blev han millionær på odds

Foto: AP Samfund Vandt tre milliarder i lotto: Nu må hun ikke få en øre udbetalt

57 kommentarer
Vis kommentarer