Dansker har vundet 50 millioner i lotto

En dansker er blevet en hel del rigere. Lørdag aften har vedkommende vundet hele 50.000.000 på jokeren, men har ikke meldt sig endnu

Foto: Søren Wessltoft/Danske Spil
Foto: Søren Wessltoft/Danske Spil

Ved du noget eller kender du vedkommende, der har vundet? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst).

Jokeren er løs, og en dansk spillefugl har nok måtte skylle lørdagskyllingen ned med et ekstra glas rødvin lørdag aften.

Vedkommende kan nemlig smide 50 millioner kroner ind på kontoen, efter han vandt på det såkaldte joker-spil. Det er den fjerde største gevinst i Danmark nogensinde.

Det oplyser Danske Spil.

- Vedkommende har ikke meldt sig endnu. Jeg tror ikke, at der er en, som ved det endnu. Mit bedste bud er, at der sidder en multimillionær ude i en stue et eller andet sted og hygger sig. Derfor er vi selvfølgelig lidt spændte, siger kommunikationsmedarbejder i Danske Spil Karen Minken til Ekstra Bladet.

Her er vinderkuponen. (Foto: Jacob Jørgensen) Tæt på Hjemme hos vinderen: Her er min kupon til 315 millioner kroner

Tjek din kupon
Spillefuglen har vundet på en Lyn Lotto-kupon spillet i Føtex på Falkoner Alle 21 på Frederiksberg i København.

Her ramte vedkommende som den eneste lørdagens syv tal i den rigtige rækkefølge. Og så var der gevinst.

Første præmiepuljen havde ellers stået urørt siden den 10. januar i år og havde derfor nået en rekordstørrelse.

- I det hele taget gælder det altid om at tjekke sin kupon, men hvis du ved, at du har købt din kupon i Frederiksbergcenteret, så er der ekstra god grund til at få tjekket sit joker spil. Det kan jo være 50 millioner kroner værd, siger Karen Minke.

Hvis du er den heldige vinder, så opfordrer Danske Spil, at du ringer til Danske Spils Kundecenter med det samme. Det lukker klokken 24 lørdag, men der er rig mulighed for at ringe igen i morgen.

Vandt 315 millioner
I februar vandt en dansk kvinde 315 millioner i Euro-jackpotten, men mon ikke den nye vinder klare sig med 'bare' 50 af slagsen.

Kvinden her har vundet 315 millioner. (Foto: Jacob Jørgensen) Samfund - 22. feb. 2015 - kl. 07:57 TV: Vinder 315 millioner: Jeg har altid drømt om en hest

Her følger en lille guide over, hvad vedkommende kan købe for pengene:

7.194.245 liter mælk, 5 procent af Cristiano Ronaldo, to Lamborghinier af typen Venevo, 239.234 turpas til Tivoli, eller bare 100 millioner stykker tyggegummi af den billige slags.

0 kommentarer
Vis kommentarer