Danskere i vanvittig konkurrence på Atlanten: Måtte kaste ankeret

I 12 dage har Lasse Wulff Hansen og Mads Vangsø været alene på en robåd på Atlanten, og i dag har de været nødt til at smide drivankeret

Sådan går det danskerne på Atlanten

Det er måske ikke så mærkeligt, hvis premierløjtnant Lasse Wulff Hansen og tidligere radiovært Mads Vangsø er blevet lidt trætte.

De to danskere har nu i 12 dage i træk roet i to timer og derefter sovet i to timer døgnet rundt i deres tur over Atlanten i Talisker Whisky Atlantic Challenge.

I dag har de gæve gutter været nødt til at bruge drivankeret og tage en slapper.

-  Skipperlabskovs kan slå selv den største mand omkuld. Vores drivanker ligger til tørre på dækket efter at have været i brug, skriver Lasse Wulff Hansen til Ekstra Bladet.

Sådan er båden indrettet

Sådan foregår konkurrencen

I alt 28 robåde deltager i konkurrencen 'Talisker Whisky Atlantic Chellenge', som begynder på La Gomera og og slutter ved målstregen godt 5000 kilometer tværs over Atlanten på Antigua i Caribien.

Hvert hold dyster mod andre hold med tilsvarende antal roere. Mads Vangsø og Lasse Wulff Hansen, der stiller op som 'The Wolfpack Gym powered by Garmin' kæmper således mod fire andre 'par' i deres kategori.

De har mere eller mindre hele vejen ligget nummer ét.

Man kan være 1-5 deltagere på et hold.

Du kan løbet igennem se stillingen på linket her.

Men på trods af at det danske makkerpar var nødt til at tage en puster, går det godt for dem. De fører nemlig konkurrencen i deres kategori.

- Det går fremad igen, men vi ønsker os stadigvæk nogle lidt mere ideelle betingelser. Hav en dejlig dag med sild og snaps derhjemme. Vi er slet ikke misundelige, lyder det fra Lasse Wulff Hansen.

Ekstra Bladet følger de to danskeres færd over Atlanten hver dag, indtil de når i mål.

Kom med på rejsen

Gennem video, billeder og direkte gennemstillinger til og fra båden har du hver dag mulighed for at følge med i de oplevelser og udfordringer, Mads Vangsø og Lasse Wulff Hansen møder, når de helt alene og uden hjælpemidler forsøger at krydse Atlanterhavet i en robåd.

Se desuden HER, hvor danskerne befinder sig lige netop nu.

Vi følger dem op til, under og når de - hvis alt går, som det skal - kommer i mål på rejsen.

Løbet blev skudt i gang 12. december på La Gomera og slutter cirka 45 dage senere og mere end 5000 kilometer borte, på Antigua i Caribien.

52 kommentarer
Vis kommentarer