Datede kvinder på dyre restauranter og løb fra regningen: Nu er han fængslet

Pigernes skræk - den 45-årige Paul må siges at være en 'gentleman fra helvede' - se hvordan han lurede kvinderne

45-årige Paul elsker at invitere kvinder ud på dyre restauranter. Men han er altså ikke meget for at betale regningen. (Foto: Privatfoto)
45-årige Paul elsker at invitere kvinder ud på dyre restauranter. Men han er altså ikke meget for at betale regningen. (Foto: Privatfoto)
Følg Samfund

I Los Angeles i USA har den 45-årige Paul Gonzalez hærget diverse kvinder på en helt bestemt måde gennem næsten to år. Han har nemlig via diverse dating apps inviteret kvinder ud på dyre restauranter. Men når 'smukke Paul' er nået hen omkring desserten, skal han lige lave et telefonopkald og går væk fra bordet. Men kvinderne ser ham aldrig igen. Paul har nemlig taget benene på nakken og er løbet fra regningen.

Den usædvanlige opførsel har mindst 10 kvinder været udsat for, og det har netop sammen med andre overtrædelser kostet Paul Gonzales en fængselsdom på 120 dage, som han fik ved retten i Los Angeles i går.

Det skriver flere medier heriblandt BBC, Fox News og Metro

Paul Gonzales er blevet så berømt i de amerikanske medier, at han har fået øgenavnet  'dine and dash dater', der lidt løst oversat betyder 'spis middag og løb fra regningen dateren'.

I forbindelse med retssagen er det kommet frem, at otte af hans kvindelige ofre blev tvunget til at betale de dyre restaurant-regninger, når Paul havde kridtet skoene og var pist forsvundet. To af restauranterne fik dog medlidenhed med de udsatte kvinder og lod dem slippe fra regningen.

Et af hans kvindelige ofre, der ønskede at være anonym, har overfor tv-stationen CBS fortalt følgende lille joke omkring Paul i forbindelse med hans kommende 120 dage bag tremmer:

'Nu behøver han ikke at bekymre sig om, hvor han skal få sit næste måltid fra. Han vil nemlig få tre gratis måltider mad om dagen'.

(artiklen fortsætter under billedet)

Diane Guilmette var vidne til at Paul pist forsvandt midt i desserten, kort tid før regningen skulle betales.(Foto: Privat/facebook)
Diane Guilmette var vidne til at Paul pist forsvandt midt i desserten, kort tid før regningen skulle betales.(Foto: Privat/facebook)
 

Et andet af hans kvindelige ofre, Diane Guilmette fortæller, at hun så frem til at date Paul Gonzalo, som hun havde mødt på dating app'en 'Plenty of Fish'.

Parret aftalte at mødes på restauranten Morton's Steakhouse, hvor Paul Gonzales tog godt for sig af retterne:

- Han bestilte masser af mad. Han fik forret, bestilte en stor bøf og masser af tilbehør. Han bestilte også vin, og det virkede som om han virkelig hyggede sig, fortæller Diane Guilmette til CBS Los Angeles.

Men dating-lykken varede kort:

- Da vi var ved at nå til desserten, undskyldte han sig og sagde, han lige var nødt til at forlade bordet for at telefonere, forklarer den amerikanske kvinde, der herefter ventede omkring 15 minutter, før hun indså, at Paul var forsvundet.

- Jeg prøvede at sende ham en besked via datingsiden, men opdagede, at han havde blokeret mig.

Diane Guilmette måtte betale regningen på godt 1200 kroner og delte senere historien på sociale medier, hvor hun også lagde billeder af sin date ud. Og herefter myldrede det frem med andre kvinder, der også var blevet luret af Paul Gonzales.

Som en lille ekstra detalje ved dommen fra Los Angeles, kan det også nævnes, at Paul i tre år er bandlyst fra at bruge dating apps.

Paul griner nok ikke så meget længere. Han er netop blevet idømt 120 dages fængsel. (Foto: Privatfoto)
Paul griner nok ikke så meget længere. Han er netop blevet idømt 120 dages fængsel. (Foto: Privatfoto)
 

Herunder kan du se Pauls dating-profil på dating-siden 'Plenty of Fish'.

 

 

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.