Datter af fly-boss dømt i bizar sag om nødder

Chefen for kabinepersonalet på Korean Air-fly siger, at Heather Cho opførte sig som et dyr om bord på flyet

Uenighed om nødder ombord på et fly koster en kvinde en fængselsstraf. (Foto: Jessica Merz/Flickr)
Uenighed om nødder ombord på et fly koster en kvinde en fængselsstraf. (Foto: Jessica Merz/Flickr)

Datteren af det nationale koreanske flyselskabs øverste chef er torsdag fundet skyldig i brud på sikkerhedsprocedurer i forbindelse med en bizar sag om en pose nødder.

Som passager tvang Heather Choi 5. december sidste år et Korean Air-fly tilbage til gaten i New York, da hun var rasende over den måde, hun fik serveret nødder før afgang.

Den 40-årige kvinde, som på daværende tidspunkt var vicepræsident i Korean Air, er idømt et års fængsel, skriver det koreanske nyhedsbureau Yonhap.

Så meget besvær over nødder i pose virker en smule overdrevet (Foto: Jessica Merz/Flickr) Ferie Utilfreds med nødder: Flychefs datter smider kabinechef af

Heather Cho for i flint, da en stewardesse på passagerflyet i John F. Kennedy-lufthavnen i New York serverede nødder i en lille pose frem for på en tallerken.

Konflikten tog fart, og den 40-årige koreaner beordrede så piloterne til at vende flyet og trille tilbage til gaten, hvor hun fik smidt chefen for kabinepersonalet af.

- Der er tale om en sag, hvor man tramper på et menneskes værdighed, siger dommer Oh Sung-woo.

Anklageren havde krævet en dom på tre års fængsel.

Chefen for kabinepersonalet vidnede i januar og sagde ved den lejlighed, at Cho havde 'opført sig som et dyr' og behandlet besætningen som slaver.

0 kommentarer
Vis kommentarer