Datter fik sit ultimative øjeblik med sin far: To dage efter døde han

Merediths far var dødeligt syg af kræft - og så skaffede hun en videofotograf og en brugt brudekjole, før det var for sent

Se det hjerteskærende øjeblik her, hvor Meredith danser med sin far to dage før hans død. Video: AP / Caters
Følg Samfund

Den 32-årige Meredith Parnell fra USA havde gennem hele sit ungdomsliv drømt om at danse i en smuk brudekjole sammen med sin far Lynn på den dag, når hun i fremtiden skulle giftes med sin udkårne. Hendes far Lynn fik imidlertid en aggressiv form for prostata-kræft for ca. 10 år siden, og da lægerne for tre år siden mente, at han var tæt på at dø, tog Meredith affære.

Selv om Meredith endnu ikke havde fundet sin kommende ægtemand, satte hun himmel og jord i bevægelse for at få sit ønske opfyldt, et ønske som hendes kræftsyge far i øvrigt var stolt af og meget gerne ville medvirke til at opfylde.

Det skriver flere medier heriblandt Caters News og Daily Mail.

Meredith bestilte en video-fotograf og købte en gammel brudekjole, og så mødte hun ellers op hos sin syge far i byen Cornelius, i staten North Carolina, for at danse med ham i sin brugte hvide brudekjole. Den rørende dans blev optaget på video, og i Merediths tanker var det naturligvis meningen, at hun ville vise den smukke brudedans med sin far til sit eget kommende bryllup, når hun på et tidspunkt mødte den rigtige.

Både Meredith og Lynn nød det særlige øjeblik mellem far og datter, og kun to dage efter døde Lynn af sin aggressive kræftsygdom.

Her byder Meredith sin kræftsyge far op til brude-dansen. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Her byder Meredith sin kræftsyge far op til brude-dansen. (Foto: Ritzau/Scanpix)
 

Viste video-dansen til sit eget bryllup
I år, da Meredith endelig blev gift med sin udkårne, viste hun den rørende dans med sin far i forbindelse med sin egen bryllups-fest. Og der var selvfølgelig ikke et øje tørt i forbindelse med brylluppet, hvor Meredith holdt en rørende tale for sin afdøde far.

For Meredith var dansen med faderen et af de ultimative øjeblikke i hendes liv.

- Min far sad i kørestol og var meget syg. Han havde hvilet sig hele dagen for at samle kræfter til dansen med mig. Og han dansede med et lykkeligt glimt i øjnene, så længe han kunne holde det ud. Hvilken gave at få af sin far, fortæller Meredith og tilføjer:

- Jeg havde oprindeligt planlagt, at dansen skulle foregå om søndagen den 5. april, men jeg rykkede dansen frem til om fredagen. Og hvis jeg ikke havde gjort det, havde jeg aldrig oplevet 'brude-dansen' med min far. Han døde nemlig tidligt søndag morgen.

Det særlige øjeblik mellem far og datter. To dage efter døde faren. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Det særlige øjeblik mellem far og datter. To dage efter døde faren. (Foto: Ritzau/Scanpix)
 

 

 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.