Annonce:
Annonce:

David delte sødt billede af kone og børn: Nu vælter kritikken ned over moren

Davids søde billede af sin familie gav voldsomt bagslag

Moren på dette billede er havnet i strid modvind. Foto: Privat
Moren på dette billede er havnet i strid modvind. Foto: Privat
Annonce:
Følg Samfund

Det var kun for at dele et sødt og varmt øjeblik mellem mor og børn, at David Brinkley fra Oklahoma i USA for nylig lagde et billede af sin kone op på det sociale medie Facebook.

Men det gav gevaldigt bagslag, da fotografiet slet ikke fik den varme modtagelse, den stolte far havde forventet. Det skriver The Sun.

På billedet ligger David Brinkleys kone, Alora, i sengen sammen med parrets små børn. Og selvom billedet, som blev gen-delt af Facebook-siden Love What Matters, blev taget godt imod af mange, blev tonen pludselig stærkt kritisk i kommentarfeltet.

’Dette er farligt for babyen, børn skal sove alene, på deres ryg, i en tremmeseng’, lyder en af de negative kommentarer, som endte med at få David Brinkley til at slette det originale opslag.

’Børn dør hver dag på grund af dette’, bakker en anden Facebook-bruger op.

Annonce:

Efter, at hendes billede skabte voldsom debat på det sociale medie, valgte Alora at tale ud om baggrunden for billedet, som bare skulle have været et nuttet opslag fra hendes mand.

’Min mand lavede et fantastisk opslag, som bare skulle have været en sød gestus, men han ved ikke noget om privatindstillinger’, skriver Alora, og forklarer videre, at billedet er taget på en dag, som havde været en af de allersværeste for hende som mor.

’Jeg var træt, jeg havde ikke været i bad, jeg havde en million ting, jeg skulle nå, og jeg havde kun lyst til at sætte mig til at græde og jeg var så følelsesladet’, skriver hun.

’Jeg lagde mig ned for at amme min datter – min to-årige søn kom ind for at putte med sin lille søster. Min mand overværede det og sørgede for, at jeg kunne ligge komfortabelt med dem begge på den måde, mens han meget omhyggeligt og elskværdigt så efter os’, skriver hun og understreger, at hun og David Brinkley aldrig kunne drømme om udsætte deres børn for en farlig situation.

Da Jenny forleden lagde et nøgenbillede op af sig selv, væltede kritikken også ned over hende fra vrede forældre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: