De er netop blevet gift - og så dukker elskerinden op

Et meget akavet øjeblikket er foreviget på kamera. En mand og kvinde har lige udvekslet ringe ved alteret, da elskerinden pludselig afbrød det særlige øjeblik. Se episoden herunder

Som en scene taget ud af en sæbeopera a la 'Dollars' og 'Glamour' blev et kirkebryllup i USA for nyligt afbrudt  på dramatisk vis af gommens elskerinde.

- Var det derfor, du forlod mit hus i morges, hører man kvinden sige i baggrunden, efter hun først har afbrudt bryllupsceremonien med en højlydt demonstrativ klappen.

- Og forleden aften, tilføjer hun kort efter.

Sex & samliv Utro ægtemand taget på fersk gerning

Samtidig kan man høre den propfyldte kirke begynde at røre på sig, da det går op for gæsterne, hvad det er, der foregår. Den akavede stemning spreder sig, og en kvinde tæt på kameraet udbryder hurtigt 'oooh'.

En mandlig gæst svarer på episoden med et 'dang!', og en kvinde siger 'oh my god'.

Verden på vrangen Her fanger hun manden med elskerinden

Verden på vrangen Gravid kvinde tager hævn over utro mand

Heldigvis rejser en kvinde klædt i rødt sig til sidst og går væk fra alteret og mod elskerinden for formentlig at få hende ud af kirken.

Videoen med det pinlige optrin blev allerede lagt på nettet tilbage i marts, men den har fået online-liv igen efter medier som The Sun, Mirror og Unilad har bragt historien. Siden hip hop hjemmesiden WorldStarHipHop lagde videoen online tiolbage i marts har den haft tæt på to millioner visninger.

Se den akavede episode øverst i artiklen

31 kommentarer
Vis kommentarer