De har alle tre raget skægget af: Se deres utrolige forvandling

Hipster-skægget fik allerede dødsdommen for et år siden - og flere og flere mænd rager de store fuldskæg af sig

I den store britiske avis The Independent fik hipster-skægget allerede for et år siden sin dødsdom, da journalisten Sarah Young skrev, at folk allerede i lang tid havde forudsagt, at det skulle være slut med de store voldsomme fuldskæg. Trenden havde sit klimax i 2013, men i løbet af de sidste tre år er flere og flere mænd begyndt at trimme deres fuldskæg, gøre dem mindre eller helt rage dem af.

Og lige nu går det stærkt. Rundt omkring i verden er der dog stadig masser af mænd, der netop nu ser sig i spejlet og spørger sig selv: Skal jeg rage skægget af nu?

Herunder har Ekstra Bladet fundet tre personer, der har taget skridtet. Og der er ingen tvivl om, at ens udseende forandrer sig helt vildt, når man rager et stort voldsomt fuldskæg af.

Men hvad synes du. Kan du bedst lide mændene med eller uden skæg?

Herunder ser du f.eks. Matt, der efter tre år med et enormt fuldskæg ragede hele 'fuglereden' af . Synes du, at det klæder ham? 

Matt havde et gigantisk fuldskæg i tre år, men så barberede han det meste af. (Foto: Twitter)
Matt havde et gigantisk fuldskæg i tre år, men så barberede han det meste af. (Foto: Twitter)

Og herunder er en amerikaner, der har fotograferet sig selv i fem forskellige skæg-faser, inden han valgte det rekativt glatbarberede udseende med meget korte skægstubbe.

Og så er der den her mand, der måske ser yngre ud uden sit store fuldskæg. Men til gengæld i sin nye glatbarberede version, fremviser en meget tydelig tatovering på halsen.

Og sidst men ikke mindst er herunder en mand, der er gået i modsat retning. Han har nemlig groet et stort fuldskæg samtidigt med, at han er blevet stylet. Er han kønnere med eller uden skæg?

 

1 af 2 Matt havde et gigantisk fuldskæg i tre år, men så barberede han det meste af. (Foto: Twitter)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen