De smider tøjet i rutsjebanen for et fantastisk formål

Southend Hospital fik doneret over 100.000 kroner efter dette kølige arrangement

Se de friske deltagere her (Video: David Jellis)

Der er flere måder at samle ind til et godt formål, men et godt udgangspunkt er at smide tøjet.

Det gjorde 57 mennesker for nylig for at samle penge ind til kræftafdelingen på Southend Hospital, der ligger øst for London.

For at få samlet penge ind så forsøgte de at slå verdensrekorden for flest nøgne mennesker i en rutsjebane. Det lykkedes dog ikke, men alligevel fik de indsamlet 10.000 pund svarende til lidt over 100.000 danske kroner.

Det hele foregik i rutsjebanen Green Scream, som er del af forlystelsesparken Adventure Island. Det var netop i denne park, at den spektakulære verdensrekord blev sat i 2010. Her var der samlet 102 nøgne mennesker i forlystelsen.

Se også: Knæk Cancer: Så meget gav danskerne

- Det har været en fantastisk dag. Disse folk har gjort noget mindeværdigt og sjovt, og så har de også indsamlet en masse penge til et godt formål. Vi har fået så mange historier fra folk, som har været berørt af kræft på den ene eller anden måde, siger Andrew Renton, der er direktør for parken.

Det var håbet, at der ville møde 122 mennesker op, men rekorden udeblev altså.

- Det kræver noget særligt at smide tøjet i offentligheden. Vi vil gerne sige stor tak til alle, der var modige nok til at støtte vores vigtige sag, udtaler Lucy Thomas-Clayton fra Southend Hospital Charitable Foundation.

I hele sidste uge var der i Danmark stort fokus på at samle ind til kampen mod kræft, og det er altså ikke kun her, der er iver efter at samle ind.

En anden feel good-historie: Denne fyr frier til sin kræftkurerede kæreste.

19 kommentarer
Vis kommentarer