Delfintræner i shitstorm: 'Skal fyres'

Det har skabt stor forargelse på internettet, efter en træner blev filmet, imens hun rider på en delfin udenfor sit bassin

Se videoen og vurdér, om du synes, det er dyrplageri. Video: Privat

En træner i et delfinarium bliver efterforsket for mulig dyremishandling, efter en video af hende, hvor hun sidder på en af delfinernes ryg, gik viralt.

Hændelsen fandt sted i en attraktion i Dubai.

Det skriver medier som Gulfnews og The Sun.
 
Dr. Elsayed Ahmad Mohammed, regional direktør i International Fund For Animal Welfare, udtrykte også sin bekymring for måden, delfinen blev behandlet på.

- Det er velkendt, at en delfins krop er meget følsom. En delfins krop er ikke tilpasningsdygtig til noget som helst tryk, når den er ude af vandet. At presse delfinen mod gulvet kan nemt skade dens indre organer, forklarer han til Gulfnews.

En delfin kaster sig over en stakkels kvinde. Foto: Viralhog Samfund - 10. feb. 2019 - kl. 16:30 Trænet delfin 'boller' turist: - Blev lidt for venlig

Stop den mishandling!
Instagram brugeren @cetacean.inspiration, som er en fortaler for dyrevelfærd, postede videoen på sin profil. Efterfølgende har flere 100 udtrykt deres vrede over delfintræneren.

'Så sørgeligt! Jeg beder til, at de snart har love, der vil beskytte dem fra sådan et liv', skriver @blessed_mom_and_wife i kommentarsporet.

'Ulækker opførsel! De folk skal fyres og retsforfølges for dyremishandling!,' raser @emmabrainofficial.

'Den træner er godt nok et fjols. Det akvarium burde blive lukket ned' lyder det fra @tanishka_bakshi

De to trænere der lavede videoen, har efter hændelsen slettet deres profiler på de sociale medier.

Privatfoto Samfund - 23. jul. 2019 - kl. 07:36 Hvidhaj overraskede fiskere: Sprang op foran båden

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det er ikke første gang en delfin vækker opsigt på de sociale medier. Liderlig delfin jagter underlivet på kvindelig dykker. Privat video.

Uheldig mand blev kropstacklet af delfin. Video: Viralhog.

106 kommentarer
Vis kommentarer