Demonstrant standsede togtrafik i London

Brexit trækker i langdrag - og det gjorde fredag aften en ihærdig demonstrant søvnig

En 44-årig mand valgte at demonstrere på taget af St. Pancras station, hvilket skabte lange ventetider. Foto: Alkis Konstantindis/ Ritzau Scanpix
En 44-årig mand valgte at demonstrere på taget af St. Pancras station, hvilket skabte lange ventetider. Foto: Alkis Konstantindis/ Ritzau Scanpix

Flere tusinde rejsende havde fredag voldsomme rejseproblemer i den engelske hovedstad, London, efter at togoperatøren Eurostar valgte at indstille al kørsel til og fra stationen St. Pancras.

Kaosset skyldtes, at en 44-årig mand havde fået den gode idé at overnatte på taget af stationsbygningen draperet i det engelske flag. Manden endte med at blive anholdt af politiet lørdag morgen.

Det skriver CNN.

- En 44-årig mand er blevet arresteret for ulovlig indtrængen og for at forstyrre togtrafikken, da han har overnattet på taget af St. Pancras Railway Station, lød den officielle udmelding lørdag morgen fra det britiske politi.

Politiet havde allerede fredag aften fået en anmeldelse om en mand, som befandt sig på taget i 'usikker stilling'.

Og det var også det billede, der senere blev udgivet på de sociale medier. Her kan man se manden stå på taget. der er omringet af politibiler.

Fem anholdt
Fredag havde der været en stor pro-Brexit demonstration i London, som varede natten ud.

Demonstranterne spærrede gaderne omkring parlamentet, da lovgiverne afviste premierminister Theresa Mays EU-tilbagetrækningsaftale for tredje gang.

Til demonstrationen blev der foretaget fem arrestationer. En af dem var blandt andet for at angribe en politibetjent.

Hvilke konsekvenser sagen får for den 44-årige mand, er endnu uvist.