Den er der ... næsten

Klar til store folkevandring, når de japanske kirsebærtræer er i fuldt flor

Kirsebærtræerne er ved at springe ud og danner en eventyrlig ramme på Bispebjerg Kirkegård - her er det Niels Taul og datteren Philippa, der fotograferer blomsterne. (Foto: fleck)
Kirsebærtræerne er ved at springe ud og danner en eventyrlig ramme på Bispebjerg Kirkegård - her er det Niels Taul og datteren Philippa, der fotograferer blomsterne. (Foto: fleck)

Ikke alle er sprunget ud endnu, men det er ganske tæt på.

En spæd lyserød blomstertunnel er i denne weekend ved at danne sig på den idylliske Bispebjerg Kirkegård i København Nordvest.

De japanske kirsebærtræer er ved at folde sig ud i fuldt lyserødt flor, da Ekstra bladet er forbi lørdag formiddag. Men der går nok et par dage mere, før alle blomster har foldet sig ud, og der for alvor blæses til folkevandring mod kirkegården og selfies med lyserød baggrund.

Sidste år gik det helt amok på sociale medier efter at københavner-sites som iByen og AOK havde lavet guides til, hvor i byen - blandt andet Bispebjerg Kirkegård - man kunne se de japanske kirsebærtræer.

Instagram koger lige nu over af de mange brugere, som poster kirsebærstræer fra Bispebjerg Kirkegård. Samfund Instagram koger over af kirsebærtræs-billeder

- Det er nok det bedste sted i området at se kirsebærtræerne. Ikke mindst denne allé, den er helt fantastisk, siger Niels Taul, der sammen med sin voksne datter Philippa er taget til Bispebjerg denne lørdag formiddag.

Og Philippa tilføjer med et smil:

- Vi er taget her ud for at tage nogen billeder, inden alle andre uploader billeder her fra på Istagram og Facebook.

Om trenden med den lyserøde baggrund for folk og fæ på Facebook fortsætter i år som en københavnerbegivenhed, eller om det er 'So Much Last Year, vil tiden vise.

Sikkert er det, at foråret er kommet.

6 kommentarer
Vis kommentarer