Annonce:
Annonce:

Den lille dreng hoppede begejstret: Og så kom bjørnen

Femårige Ian besøgte bjørnene i zoologisk have og fik pludselig selskab af bjørnen Luka - se videoen, der har begejstret hele verden

Annonce:
Følg Samfund

Den kun femårige Ian begejstrer netop nu hele verden i forbindelse med en video, som hans far Patrick Parker optog, da far og søn for nylig besøgte den nye bjørneafdeling i den zoologiske have i Nashville i USA.

Da Patrick og hans søn ankom til bjørneafdelingen gik de hen bag panser-glasset, hvor fra man kunne se bjørnene bade i deres lille sø i bjørnegrotten. På det tidspunkt hoppede bjørnen Luka ned i vandet, og den lille Ian begyndte sammen med nogle andre børn at hoppe flere gange op i luften af glæde.

Bevægelserne tiltrak hurtigt den legesyge bjørn Lukas opmæksomhed. Og den store bjørn kom hurtigt hen til lille Ian, hvor Luka ihærdigt forsøgte at kopiere den lille drengs bevægelser og også begyndte at hoppe. I løbet af få sekunder hoppede den lille femårige dreng og den store bjørn nærmest i takt.

Patrick Parker har til det amerikanske medie Fox 17 Nashville forklaret, at hele hoppe-seancen måske varede i 10 minutter. Han optog dog kun den sidste del af den glade leg mellem bjørnen og barnet.

Patrick Parker har et medlemskort til Nashville Zoo, og der er vist ingen tvivl om, at Ian og hans far snart skal besøge bjørnen Luka igen.

 

 

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: