Den rørende historie bag denne sjuskede kage fik Lisa til at købe den på stedet

Grunden til, at Lisa Sarber Aldrich købte en dårligt dekoreret kage, er gået viralt på Facebook

Historien om, hvordan Lisa Saber Aldrich fik denne kage med sig hjem, deles rundt på Facebook. (Foto: Lisa Saber Aldrich/Facebook)
Historien om, hvordan Lisa Saber Aldrich fik denne kage med sig hjem, deles rundt på Facebook. (Foto: Lisa Saber Aldrich/Facebook)

Da Lisa Sarber Aldrich fra Grand Rapids i den amerikanske stat Michigan kom hjem efter en god oplevelse i sit lokale supermarked, skyndte hun sig til Facebook-tasterne.

På få dage er den historie, hun kunne berette om indkøbet af en temmelig sjusket dekoreret kage blevet delt næsten 150.000 gange.

Jamie-Lynne Knighten, der her ses med sin datter, har oprettet en mindeside for  Matthew Jackson. (Foto: Privat). Samfund Godhjertet mand betalte presset mors indkøb - men historien endte dybt tragisk

Hun beskriver, hvordan hun valgte en kage ud i supermarkedet Meijer, og gik hen til den nærmeste medarbejder, som så ud til at have med bager-afdelingen at gøre. Hun bad kvinden om at dekorere kagen og skrive teksten ’Happy Birthday Mandy’ på den.

Den ansatte tog med glæde imod bestillingen, og efter lang tid kom hun tilbage med resultatet.

- Jeg så hende i øjnene og sagde tak, før jeg overhovedet havde set på kagen. Da jeg havde set den, grinede jeg lidt nervøst og fortsatte mod kassen. Det betød ikke så meget for mig, at den var så grim. Jeg tænkte, at folk ville synes, det var sjovt.

Billedet af den ældre herre, der instruerer den unge mand er blevet set over hele verden. (Foto: Privat). Samfund Historien bag dette billede varmer hjerter verden over

Men da Lisa Sarber Aldrich lagde kagen på kassen, fornemmede hun, at de andre ansatte ikke fandt den meget lidt elegante kage-dekoration videre humoristisk. Nogle af dem begyndte at tage billeder af den, og flere butiksansatte blev kaldt hen for at se på den.

- Til min overraskelse, efter at de havde diskuteret det, lagde kassedamen hånden på min skulder og sagde, ’Pigen, som har skrevet det, har autisme. Tak, fordi du smilede og takkede hende. Selvom hun egentlig ikke må skrive på kager, så har du sikkert lige reddet hendes dag’.

Bobby Wesson har høstet over en halv million Facebook-'likes' for sin status, hvor han hylder sin kone som helt. (Screenshot fra Facebook) Samfund Hylder sin kone som helt: Stolt mands rørende status går viralt

Lisa Sarber Aldrich konkluderer selv, at moralen i hendes nu virale kagehistorie er, at det er vigtigt at huske at være venlig.

20 kommentarer
Vis kommentarer