Den sidste øl: Døende far tager afsked med tre sønner

Hjerteskærende billede af en fars afsked med sine tre sønner er gået fuldstændigt viralt

Den døende 87-årige All Schemm tager en sidste øl med sine tre voksne sønner med sin kone ved sin side. Foto: Twitter
Den døende 87-årige All Schemm tager en sidste øl med sine tre voksne sønner med sin kone ved sin side. Foto: Twitter
Følg Samfund

Da den 87-årige All Norbert Schemm for fem dage siden den 21. november kunne mærke, at døden nærmede sig på grund af hans alvorlige kræftsygdom, havde han et sidste ønske.

All Schemm fra Appleton i staten Wisconsin i USA ville gerne for allersidste gang i sit liv drikke en øl sammen med sine tre voksne sønner og sin kone ved sin side. Det hjerteskærende moment blev fotograferet af barnebarnet Adam, der siden lagde billedet ud på Twitter, hvor det nu er gået viralt i hele verden.

Det skriver flere medier, heriblandt BBC

Kærligheden, der stråler ud gennem hele billedet, har rørt hjerterne på folk i hele verden. Ind til videre har billedet fået mere end 321.000 likes. Og det er blevet retweeted 31.000 gange og har fået mere end 4000 kommentarer.

Barnebarnet Adam Schemm fortæller, at hans farfar All gennem hele livet har haft et godt helbred. Men gennem den sidste fase af sit liv blev han ramt af en alvorlig kræftsygdom.

- Min egen far fortalte mig, at farfar havde et stort ønske om en sidste øl. Og når jeg ser billedet nu, giver det mig stor trøst. Jeg kan se, at min farfar smiler og er lykkelig. Han gør her, hvad han har lyst til. Det var et improviseret og smukt øjeblik, fortæller Adam Schemm.

I starten tvivlede Adam lidt med henblik på, om han skulle lægge billedet ud på Twitter på grund af den bittersøde kontekst. Men han valgte at gøre det, fordi han selv føler, at det var et så smukt øjeblik. Og tusindvis af mennesker rundt omkring i verden er fuldstændig enige med Adam.

Hele familien Schemm har på ingen måde fortrudt, at billedet blev lagt ud. Det har tværtimod hjulpet alle med deres sorg, fordi billedet har fået en så positiv og kærlig respons fra så mange mennesker.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+