Annonce:
Annonce:

Den tyske kannibal taler ud: Bernd smagte af svinekød

Den berygtede, tyske kannibal Armin Meiwes taler i nyt interview ud om, hvordan han tilberedte sin sexpartner

Annonce:
Følg Samfund

I marts 2001 mødte Armin Meiwes sit kommende offer over internettet med annoncen 'søger ung, godt bygget mand, som gerne vil spises'. Bernd Brandes svarede på annoncen, og parret mødtes hos Armin.

Meiwes havde i 40 år længtes efter menneskekød og fik afløb for denne længsel, da Brandes, efter Meiwes' udsagn, ofrede sig for ham.

Offer og bøddel delte penis som forret

Efter de to havde haft sex, var 'offeret' Brandes endnu ikke tilfreds:

- Brandes var ikke tilfreds. Han ville spises levende, siger den i dag 54-årige Armin Meiwes i dokumentaren ’Docs: Interview With A Cannibal’.

Par fanget af kannibaler: Bundet og tævet

Brandes slugte 20 sovepiller og en halv flaske snaps, hvorefter Meiwes skar Brandes' penis af. Derefter stegte han den, og de to delte den meget specielle forret.

Annonce:

Fyldte fryseren op
Meiwes lavede et bad til Brandes, hvor han langsomt svandt hen til lyden af Meiwes, der læste op af 'Star Trek'. Tidligt om morgenen gjorde Meiwes en ende på Brandes' lidelser ved at skære halsen over på ham. Derefter parterede han ham og lagde dele af ham i fryseren. Hovedet begravede han i haven. Derefter forberedte Meiwes sit måltid.

- Jeg dækkede bordet med fine lys og mit pæne service. Derefter stegte jeg et stykke 'rump steak' fra hans ryg og spiste det med kartoffel-kroketter og rosenkål, siger Meiwes i interviewet og fortsætter:

- Den første bid smagte meget underligt. Jeg kan ikke rigtigt beskrive følelsen. Jeg har i over 40 år længtes efter det, drømt om det. Og nu fik jeg følelsen af, at jeg var perfekt forbundet med ham (Brandes, red.) gennem hans kød. Det smagte af svinekød – bare kraftigere.

Kannibal æder stedfar

For klamt
Ikke nok med, at Meiwes havde parteret Brandes’ lig. Han havde filmet det hele. Klip fra seancen blev vist i retten, men det blev besluttet, at hjemmevideoen var for grov at vise i dokumentaren om Meiwes.

Under retssagen kom det også frem, at Meiwes havde fantaseret om at dræbe siden otte-års-alderen. Det skriver Independent.

Annonce:

Meiwes blev i 2006 dømt for mord og idømt livstid i fængsel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: