Denne bar har en Tinder-politik, og det er helt perfekt

Sådan burde alle spisesteder gøre!

The Brickyard i St. Albans, England, giver kvinderne en hjælpende hånd, hvis de er endt på en dårlig date. (Foto: Colourbox)
The Brickyard i St. Albans, England, giver kvinderne en hjælpende hånd, hvis de er endt på en dårlig date. (Foto: Colourbox)

Et yderst betænksomt personale har gjort en bar i St. Albans landskendt i Storbritannien.

Et billede af et skilt, som stedet har hængt op på kvindernes toilet, er blevet delt på Imgur, hvor det er blevet set over 50.000 gange.

Skiltet er nemlig en hjælpsom og diskret manual til, hvad de kvinder, som er på en fejlslagen Tinder-date, kan gøre for at blive reddet fra deres pinsler.

- Hvis du er på date, og det ikke går godt, så kom op i baren og spørg efter Rachelle eller Jennifer, så får vi dig ud af det eller får fat i en taxa til dig, lyder skiltets tekst, som lover, at gæsternes sikkerhed og glæde er baren The Brickyards højeste prioritet. Dernæst opfordrer personalet med toiletskiltet også til, at man i øvrigt kontakter dem, hvis nogen generer én, for så vil de hjælpe med at få løst situationen.

Den store opmærksomhed, som skiltet har fået efter at det er blevet delt på de sociale medier, er kommet helt bag på det hjælpsomme personale.

- Et skilt udelukkende designet for vores kvindelige gæsters sikkerheds skyld, har fanget tusindvis af øjne (af alle køn!), og I har alle rørt vores hjerter med jeres støtte, så tak for det, siger The Brickyards personale ifølge britiske Metro. De overvejer nu at lave et tilsvarende skilt til drengenes toilet.

En kvinde, som helt sikkert godt kunne have brugt en hjælpende hænd efter sin date, er Arielle, hvis date havde ualmindeligt svært ved at acceptere en afvisning.

3 kommentarer
Vis kommentarer