Annonce:
Annonce:

Denne dag på ugen hader danskerne mest

Der er en dag, som danskerne bare ikke kan lide

Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press.
Annonce:
Følg Samfund

De fleste af os har en dag på ugen, som vi er ret glade for, men også en dag i ugen, der bare skal overståes. Spørgsmålet er så, om det er mandag, torsdag eller måske søndag.

Ifølge en ny undersøgelse fra YouGov, der er foretaget på baggrund af 1008 personer, der er 18 år eller opefter, er der én bestemt dag, som danskerne hader mest.

Og det er mandagen, som ofte er den første arbejdsdag efter weekenden, der trækker tænder ud hos mange danskere. 37% af de adspurgte har nemlig svaret, at det er den dag, de mindst kan lide. Det skriver YouGov i en pressemeddelelse.

På listen over ugens værste dage indtager tirsdagen andenpladsen, eftersom 7% af danskerne heller ikke kan lide den. YouGov understreger dog også, at hver tredje adspurgt fortæller, at der ikke er en bestemt dag, de ikke bryder sig om.

Ugen bedste dag
Det kommer nok ikke som en overraskelse, at danskernes favoritdag skal findes i weekenden. Hver tredje (32%, red.) kan bedst lide lørdagens fest og farver, mens hver fjerde (24 %, red.) synes, at fredagen er ugens bedste dag.

Men overraskende nok er vi ikke særligt begejstrede for søndagen. Her er det nemlig kun 3%, der betragter dagen som den bedste, og den ender på tredjepladsen over ugens værste dage - ifølge danskerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: