Denne dag på ugen hader danskerne mest

Der er en dag, som danskerne bare ikke kan lide

Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press.
Følg Samfund

De fleste af os har en dag på ugen, som vi er ret glade for, men også en dag i ugen, der bare skal overståes. Spørgsmålet er så, om det er mandag, torsdag eller måske søndag.

Ifølge en ny undersøgelse fra YouGov, der er foretaget på baggrund af 1008 personer, der er 18 år eller opefter, er der én bestemt dag, som danskerne hader mest.

Og det er mandagen, som ofte er den første arbejdsdag efter weekenden, der trækker tænder ud hos mange danskere. 37% af de adspurgte har nemlig svaret, at det er den dag, de mindst kan lide. Det skriver YouGov i en pressemeddelelse.

På listen over ugens værste dage indtager tirsdagen andenpladsen, eftersom 7% af danskerne heller ikke kan lide den. YouGov understreger dog også, at hver tredje adspurgt fortæller, at der ikke er en bestemt dag, de ikke bryder sig om.

Ugen bedste dag
Det kommer nok ikke som en overraskelse, at danskernes favoritdag skal findes i weekenden. Hver tredje (32%, red.) kan bedst lide lørdagens fest og farver, mens hver fjerde (24 %, red.) synes, at fredagen er ugens bedste dag.

Men overraskende nok er vi ikke særligt begejstrede for søndagen. Her er det nemlig kun 3%, der betragter dagen som den bedste, og den ender på tredjepladsen over ugens værste dage - ifølge danskerne.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.