Denne mors amme-selfie har taget nettet med storm

Hvorfor er det helt okay at være nedringet, men ikke at amme offentligt, spørger en ung mor

Jennifer vil vise, at der ikke er noget galt i at amme offentligt (Foto: Privat/Facebook)
Jennifer vil vise, at der ikke er noget galt i at amme offentligt (Foto: Privat/Facebook)

21-årige Jennifer Taylor er træt af at blive set ned på, når hun ammer sin datter i offentligheden. Det valgte hun at sætte fokus på med en selfie, hvor hun ammer, og den har taget nettet med storm med mere end 20.000 delinger.

Den unge mor fra Las Vegas undrer sig over, at hun bliver stirret vildt på når hun ammer, men at andre kvinder med nedringede bluser kan gå rundt uden at tiltrække sig samme ubehagelige opmærksomhed.

Se også: Ammer sønnens legekammerat

På billedet smiler hun ikke, men ser derimod skeptisk ud. Til billedet og hendes udtryk i ansigtet har hun skrevet:

'Mit ansigt når folk stirrer på mig, der ammer mit barn. Kvinder render rundt med deres bryster fandens tæt på at hoppe ud af deres bluse for opmærksomhed, men det øjeblik jeg tager mit bryst ud for at made min datter er det et problem? Pas jer selv kællinger og lad mig amme min datter,' lyder opdateringen fra Jennifer Taylor.

Se også: Succesforfatter: Derfor vil jeg ikke amme mit barn

Opslaget har affødt stor debat på Jennifers side og møder både positive og negative kommentarer. Hun skriver i en ny opdatering, at nogle endda har anmeldt billedet for 'at indeholde nøgenhed'.

Omkring 20 procent af de amerikanske mødre har aldrig ammet deres barn, viser tal fra National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion.

180 kommentarer
Vis kommentarer