Denne piges tatovering har et skjult budskab

Kan du spotte den snedige dobbeltbetydning?

21-årige Bekah Miles' tatovering har to meget forskellige betydninger. (Foto: Facebook)
21-årige Bekah Miles' tatovering har to meget forskellige betydninger. (Foto: Facebook)

Kampen mod en depression kan være ekstremt lang og hård. Og noget af det, der især gør det svært for folk, som lider den meget udbredte sygdom, er, at det kan være ekstremt svært at snakke om. Selv med sine nærmeste.

Det har en kvinde ved navn Bekah Miles illustreret på næsten poetisk vis med en tatovering, hun selv har kreeret.

Intl. kendte - 6. aug. 2015 - kl. 16:38 Beyonce lancerer tatoo-samling

Umiddelbart ligner det, at der på den 21-årige piges ben står skrevet ’Im fine’ (jeg har det fint, red.).

Men finten er, at fra Bekah Miles’ eget synspunkt, hvor tuschen bliver læst oppefra, står der i virkeligheden ’Save me’ (red mig, red.).

Efter sit selvmordsforsøg for 23 år siden besluttede Morten Thomsen at starte Livslinien. I dag får telefonen 14.000 opkald om året. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Vagthund Mortens selvmordsforsøg blev Victorias redning

Sammen med billeder af sin nye tatovering har den unge pige vedlagt en tekst, hvor hun forklarer, at hun nu står frem med noget, som kun få i hendes omgangskreds kendte til. Sidste år fik hun nemlig stillet diagnosen ’depression’.

’Så i dag fik jeg denne nye tatovering. Jeg følte, at mit ben var det bedste sted for betydningen af den’, skriver Bekah Miles, og fortsætter:

’Når alle andre ser den, ser de, at ’jeg har det fint’, men fra mit synspunkt står der ’red mig’. For mig betyder det, at andre ser en person, som tilsyneladende har det okay, men i virkeligheden slet ikke har det godt. Den minder mig om, at folk, som måske virker glade, kan være i kamp mod sig selv’,

Siden den modige og kreative pige lagde billedet af sin nye tatovering, er opslaget gået viralt. I skrivende stund er den blevet delt over 272.000 gange og har trukket nær 320.000 ’likes’.

1 af 2 For alle andre står der 'I'm Fine', men fra den unge piges egen vinkel står der 'Save me'. (Foto: Facebook)
2 af 2 21-årige Bekah Miles' tatovering har to meget forskellige betydninger. (Foto: Facebook)
53 kommentarer
Vis kommentarer