Denne rutsjebane tør du IKKE prøve

Du dør sandsynligvis af skræk, hvis du vælger at prøve kommende rutsjebane i Los Angeles

Skyslide bliver udformet i 10 centimeter tykt glas og placeres uden på U.S. Bank Tower i 300 meters højde. God tur. (Foto: OUE Ltd.)
Skyslide bliver udformet i 10 centimeter tykt glas og placeres uden på U.S. Bank Tower i 300 meters højde. God tur. (Foto: OUE Ltd.)

Vil du opleve den mest skræmmende rutsjebane i Los Angeles, så kan du roligt holde dig langt væk fra forlystelsesparkerne Universal Studios og Six Flags og i stedet sætte kursen mod U.S. Bank Tower i downtown L.A.

Den 310 meter høje bygning har som led i en gennemgribende renovering allerede fået tilføjet udsigtsdæk på 69. og 70. etage, og skulle det ikke være nok til at slå dig ihjel af skræk, så bliver der snart rådet bod på det.

Se også: Højhus på vej: Bo 180 meter over havet

Mellem de to udkigsdæk planlægger bygningens ejer OUE Ltd. nemlig en 11 meter lang rutsjebane i glas på ydersiden af bygningen - mere end 300 meter over gadeplan.

Og har du eksempelvis prøvet at stå 'midt ude i luften' på den lille glasplade og kigge ned på øverste etage på Tivoli Hotel i København, så ved du, at den 11 meter lange rutsjebane i Los Angeles kommer til at tage livet af dig.

'Skyslide' bliver udformet i 10 centimeter tyk glas og forventes at åbne til sommer. Prisen bliver 25 dollar for at stryge op på udkigsdækkene og yderligere otte dollar for at prøve rutsjebanen.

Se også: Her vil de bygge verdens længste tunnel

Her kan du video af en af verdens vildeste rutsjebaner; Fury 325 i forlystelsesparken Carowinds i South Carolina i USA. Den når en fart på 153 kilometer i timen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen