Annonce:
Annonce:

Derfor deler Sarah og Tim hjerteskærende billeder af deres dødfødte søn

Advarsel: Voldsomme billeder: De vidste, at sønnen Aksel ville være dødfødt. Nu deler de billeder fra selve fødslen

Foto: Ritzau Scanpix.
Foto: Ritzau Scanpix.
Annonce:
Følg Samfund

33-årige Sarah Jade og hendes mand Tim fra Australien mistede deres ufødte søn i uge 33, efter der var opstået alvorlige komplikationer med udviklingen af hans hjerne.

Sarah Jade gik i fødsel 10. februar, og 11. februar fødte hun sin dødfødte søn Aksel.

Parret havde besluttet sig for at få fødslen foreviget, og fotografen Lacey Barratt var med, fra da de tidlige veer begyndte, til den lille dreng var født, og hun var igen med, da han skulle begraves 9. marts.

Det knuste forældrepar gav efterfølgende Lacey Barratt lov til at dele billederne på hendes Facebook-profil, da billederne havde hjulpet dem til at sørge over sønnens død.

Annonce:

- Det var tragisk. Det værste var, at jeg pressede så hårdt, og Aksel var halvvejs ude, men røg tilbage igen. Jeg var nødt til at presse igen. På det tidspunkt brød jeg fuldstændig sammen. Det var, som om min krop gerne ville presse, men at mit hjerte ville have, at han skulle blive inde i mig, siger Sarah Jade, der også er mor til fireårige Arthur, til Caters News Agency.

Sarah Jade og manden Tim valgte at forevige øjeblikket, hvor deres dødfødte søn Aksel blev født. Foto: Ritzau Scanpix.
Sarah Jade og manden Tim valgte at forevige øjeblikket, hvor deres dødfødte søn Aksel blev født. Foto: Ritzau Scanpix.
 

Efter sønnen Aksel var født, fik forældrene mulighed for at tage afsked med ham.

- Det var en fantastisk følelse at få lov til at holde ham, da han kom ud. Det hjalp os virkelig, at vi kunne se ham og holde ham. Jeg ville bare nyde øjeblikket med Aksel og omfavne ham for evigt, fortæller Sarah Jade til Caters News Agency.

Hun er samtidig lykkelig over, at de valgte at forevige øjeblikket.

- Jeg vil aldrig fortryde, at de billeder blev taget. Det er noget, vi for evigt vil tage med os. Hele vores familie så Aksel og sagde farvel. At give slip på ham var noget af det hårdeste, vi nogensinde har været igennem.

Lacey Barratt fortæller, at hun efterfølgende har fået adskillige henvendelser fra kvinder, der også har oplevet at miste et barn.

- Der er så mange skjulte historier om tab under graviditeten, og der er så mange kvinder, som aldrig er blevet hørt. Så ved at dele historier og billeder som disse, sørger vi for, at alle bliver hørt, understreger hun over for Caters News Agency.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: