Annonce:
Annonce:

Derfor drikker 64-årig far dagligt sin datters brystmælk

64-årige Fred putter sin datters brystmælk i sin morgenkaffe, fordi han tror på, at mælken vil medvirke til at helbrede ham for tarmkræft

64-årige Fred er her klar til at drikke sin morgenkaffe, der er spædet op med hans datter Jills brystmælk. (Foto: Polfoto)
64-årige Fred er her klar til at drikke sin morgenkaffe, der er spædet op med hans datter Jills brystmælk. (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Samfund

Forestil dig som nybagt mor, at din far hver morgen drikker din friske brystmælk som en del af sin morgenkaffe. Det sker hver eneste morgen for den nybagte 30-årige mor Jill Turner fra Rugby i England. Og det er oven i købet Jill Turner selv, der har overtalt sin 64-årige far til at drikke hendes brystmælk hver dag, fordi hun mener, at hendes friske brystmælk kan medvirke til at helbrede hendes far, der er ramt af tarmkræft.

Jill Turner læste nemlig på internettet, at brystmælk kan være medvirkende til at helbrede visse kræftformer, så derfor forslog hun sin 64-årige far, at han skulle give det en chance. Det skriver den britiske avis The Mirror.

Jill Turner forklarer til The Mirror, at hendes far i starten var lidt tøvende over for at drikke hendes brystmælk, men at han til sidst sagde ja tak til tilbuddet.

Annonce:

Barnebarn og bedstefar drikker samme mælk
For godt et halvt år siden fødte Jill Turner sin søn Lwewyn, der nu må dele sin mors mælk med sin egen morfar. Jill Turner afslører i øvrigt, at hendes 30-årige ægtemand Kyle også har smurt hendes brystmælk ud over de steder på kroppen, hvor han lider af eksem. Og lille Llewin har også fået smurt sin mors brystmælk i øjnene for at helbrede hans øjenbetændelse.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jill Turners sin søn Lwewyn må nu dele sin mors mælk med sin egen morfar. (Foto: Polfoto)
Jill Turners sin søn Lwewyn må nu dele sin mors mælk med sin egen morfar. (Foto: Polfoto)
 

Køleskab fyldt med brystmælk
- Ind til videre har min far kun drukket min brystmælk i en måned, så vi ved endnu ikke, om det har været medvirkende til at måske helbrede hans brystkræft bare lidt. Men det får vi svar på om nogle uger, hvor han skal ind og have lavet nogle forskellige test i forbindelse med sin tarmkræft, fortæller Jill Turner til The Mirror og tilføjer:

- Alle har støttet os i den her sag. Og min mor har også købt et lille mini-køleskab, hvor vi har alle de ting min far skal benytte i forbindelse med at helbrede sin kræft. Jeg har trykket min brystmælk ud i små flasker, som står i køleskabet, fortæller Jill, der også har skrevet udløbsdato på flaskerne, fordi hendes brystmælk kun kan holde sig frisk i otte dage.

Annonce:

Den i dag 64-årige Fred fik konstateret tarmkræft i 2015. Han er både blevet opereret og har fået kemo-terapi i flere omgange, men behandlingerne har dog stadig ikke fjernet alle kræftcellerne i hans tarm.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: