Derfor er der ingen vejr og sport i TV Avisen i aften

Tidligere i dag fik medarbejderne på de to redaktioner at vide, at deres arbejdspladser skal rykkes til Jylland

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

Danmarks Radios flagskib - TV Avisen - udkommer i dag i en kortere udgave end normalt.

Det sker da medarbejderne, der normalt producerer TV Avisens sports- og vejrafdeling helt ekstraordinært har fået fri.

Tidligere i dag fik de ansatte på Sporten og Vejret at vide, at deres redaktioner er blandt dem, der skal flyttes til Aarhus og Aalborg som del i DRs store udflytning af medarbejdere til provinsen.

(Foto: Polfoto) Samfund DR tvangsflytter medarbejdere til provinsen

- Det er en hård dag for alle, forklarer daglig leder af DR Vejret, Klaus Wendelboe til DR.dk og uddyber:

- Vi har derfor givet vejr-værterne fri til at komme hjem og drage omsorg for deres familier.

Derfor skal TV-seerne heller ikke forvente at blive klogere på morgendagens vejr og kampen mellem Brøndby og FCK, der i aften spilles i Parken, i den sene TV-Avis klokken 21.30.

DR Nyheder mister snart DR Sporten som kollegaer i DR Byen (Foto: Thomas Borberg) Anden sport DR Sporten er rystet: Det argument holder ikke

Beslutningen om udflytningen er truffet af direktionen, som i morges informerede de berørte redaktioner om beslutningen.

- Bestyrelse og direktion har vedtaget en plan, som får betydning for en del af os. Jeg vil gerne invitere jer til en orientering om det konkrete indhold, og jeg håber I kan møde op trods det korte varsel, lød det i morges i en mail fra DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn, som Journalisten har set.

Redaktionerne der rykker til Jylland er Sporten, Vejret, ’Madmagasinet’ og 'Kontant’ på, som nu bliver flyttet til Aarhus, mens DR Videnskab ryger til Aalborg.

80 kommentarer
Vis kommentarer