Derfor holder de i hånd

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen står hånd i hånd på ny plakat, der skal promovere deres nye podcast

Hånd i hånd introducerer Lars Løkke Rasmussen (V) og Anders Lund Madsen nu en ny podcast. Foto:  PR-foto/Martin Bubandt.
Hånd i hånd introducerer Lars Løkke Rasmussen (V) og Anders Lund Madsen nu en ny podcast. Foto: PR-foto/Martin Bubandt.

Egentlig kunne det lige så godt have været en plakat fra 'Klovn'-universet. På den ene side står Anders Lund Madsen med uglet hår og snørebånd, der ikke er bundet. I hånden holder han Lars Løkke Rasmussen, tidligere statsminister, der står pudset' som var han en ny konfirmand.

Men selv om de to har optrådt på tv adskillige gange, er det ikke på lærredet, at mødet står denne gang. Nej, Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen har nu fundet sammen i stemmernes moderne univers: i en podcast.

Sammen turnerer de rundt i Danmark, og til lytterne fortæller de anekdoter.

De to studerede en overgang jura sammen på Københavns Universitet. Eller som Lars Løkke Rasmussen formulerer i pressemeddelelsen:

'Lidt tilfældigt kom Anders og jeg i samme læsegruppe for mere end 35 år siden, og jeg faldt pladask for hans finurlighed og store viden om stort set alting, som jeg nød i mange frikvarterer og på mange kaffebar-besøg. Han var simpelthen godt selskab. Nu har livet formet sig sådan, at der bliver tid til en stribe 'frikvarterer' mere med Anders. Det glæder jeg mig ustyrligt til,' siger Lars Løkke Rasmussen i pressemeddelelsen, der er udsendt af Egmont, som står bag podcasten.

Lars Løkke Rasmussen er tidligere Venstre-statsminister for Danmark. Han sidder stadig i Folketinget, men siden han blev tvunget fra tronen som Venstre-formand, har han haft travlt med at arrangere arbejde væk fra tinge. Således har han oprettet nye selskaber, ligesom han sammen med sin kone, Sólrun, er trækplaster på ture til Færøerne.

Anders Lund Madsen har været bagsideskribent på Ekstra Bladet, og så har han gennem de senere år lavet forskellige radio- og tv-programmer.

Podcasten starter i dag.

Lars Løkke på besøg i Istedgade. Vi kan forvente mere af den slags fra aktivisten Løkke. Foto: Anthon Unger Dansk politik Løkke skriver på ny bog: - Livet er godt

Lars Løkke Rasmussen har været i godt humør under sine foredrag, mens han får et gyldent eftervederlag. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix Politik Løkkes nye liv: Scorer kassen på firma-fidus

Der skal som minumum et nyt tag på huset, hvis man vil købe den tidligere statsministers bolig. FOTO: Lokalbolig Helsinge og Jonas Olufson Politik Løkkes håndværkertilbud: Sælger villa med masser K3’ere

Dansk politik Afsked: Løkke i tårer

169 kommentarer
Vis kommentarer