Derfor kalder twitter 18-årig dreng for årets bedste onkel

Første indtryk er ekstremt vigtigt: 18-årige Grant Kessler mødte op på fødeafdelingen for at møde sin nyfødte niece iklædt jakkesæt til stor begejstring for twitter-brugerne

Twitter-brugerne har nærmest lavet stående applaus for den kun 18-årige amerikaner Grant Kessler fra staten Ohio, fordi han mødte op på fødeafdelingen i klædt hvid skjorte, slips og jakkesæt, da han skulle møde sin nyfødte niece Carter for aller første gang.

Den unge velklædte Grant var stolt som en pave og overraskede selvfølgelig resten af sin familie samt sin søster Olivia Kessler, der er er mor til den lille Carter.

Den stolte nybagte mor var selvfølgelig rørt til tårer over sin lillebror Grants flotte gestus, og hans anden søster Iris tog straks et par billeder af Grant i sit flotte tøj sammen med sin lille niece og lagde det ud på twitter. Og til billedet skrev hun:

- Min søster skal have en baby og min bror mødte op på hospitalet iklædt et jakkesæt. Det første indtryk har stor betydning.

Fik 430.000 likes
Det rørende tweet blev lynhurtigt en viral succes og modtog mere end 430.000 likes og 130.000 retweets.

Den stolte søster Iris fortalte i øvrigt til Buzzfeed, at Grants opførsel ved niecens fødsel var total klassisk.

- Han er typen, der altid møder velklædt op ved diverse lejligheder eller tager en kage med uden nogen særlig grund, siger søster Iris og tilføjer, at lille Carter selvfølgelig ikke kan huske Grants flotte gestus, men at hun vil få historien fortalt, når hun bliver ældre.

- Hun vil vokse op og høre om den her historie, og den altid være med hende, og hun vil garanteret synes, at det er sjovt.

(artiklen fortsætter under billedet)

Hyldet som en helt på twitter
Twitter-brugerne svømmede også over af begejstring over Grant:

- Fantastisk fyr. Han vil blive en virkelig god onkel, skrev en bruger.

En anden bruger skrev:

- Jeg elsker bare den her historie. Din bror er den ultimative gentleman.

Og en tredje bruger skrev:

- Det er helt sikkert noget af det sødeste, jeg har set i mit liv. Det får mit hjerte til at smelte.