Annonce:
Annonce:

Derfor råbte George Floyds bror 'en nede'

Terrence Floyd ankom tidligere mandag eftermiddag til Minneapolis, hvor der er rejst et mindesmærke for hans afdøde bror

Terrence Floyd besøgte mandag det sted, hvor hans bror døde af kvælning. Foto: Stephen Maturen/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix
Terrence Floyd besøgte mandag det sted, hvor hans bror døde af kvælning. Foto: Stephen Maturen/Getty Images/AFP/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Samfund

Terrence Floyd, der er lillebror til den nu afdøde George Floyd, besøgte mandag det mindesmærke, der er rejst i kølvandet på brorens tragiske død.

Terrence Floyd rejste fra sit hjem i Brooklyn, New York, til Minneapolis for at besøge stedet, hvor hans bror blev dræbt. Hans formål med besøget var blandt andet at 'føle sin brors ånd' og 'ønsket om forbinde med ham igen'.

Ifølge en reporter fra CNN, der var på stedet, blev Terrence Floyd så mærket af det syn, der mødte ham, at han havde svært ved at stå på benene.

- Han var knap i stand til at gå. Han var nødt til at have to personer på hver sin side, der holdt ham oppe, da han forsøgte at komme derhen, lyder det fra Sara Sidner fra CNN.

Annonce:

Mandag talte Terrance Floyd på direkte amerikansk tv til demonstranterne, der står bag de voldelige protester, der er brudt ud over hele landet. Terrence Floyd opfordrede dem til at holde hans storebrors navn i live, men mener, at optøjerne er blevet alt for destruktive.

 

- Min bror var selv en fredelig person. Det, som mange af jer gør, kaster en skygge over det, han selv kæmpede imod. Min bror søgte altid retfærdighed, sagde Terrence Floyd på direkte tv.

Terrence Floyd havde dog også en anden besked.

Han råbte 'en nede', og mængden af fremmødte svarede 'tre tilbage' med henvisning til, at de tre betjente, der var involveret i anholdelsen af George Floyd, endnu ikke er blevet straffet for deres medvirken.

 

En obduktion af George Floyd, der blev dræbt i forbindelse med en voldsom anholdelse i Minneapolis for en uge siden, viser, at han døde, fordi han blev kvalt.

 

Billedgalleri: Kaos i USA

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: