Derfor skal du ikke tage selfies mens du kører

Uheld med en selfiestang i hånden fanget på video

Følg Samfund

De af mange forhadte selfiestænger har været skyld i utallige ulykker siden de kom i handlen, herunder både fald- og klapperslangeulykker - ulykker som tit og ofte bliver delt på det store internet, og gør de uheldige selfietagere 'berømte' for en kort bemærkning.

Seneste selfieuhelds-berømthed er amerikanske Alex Lopatnyuk. For nylig var han for første gang på vej på alligatorjagt med et Go Pro-kamera og en selfiestang i hånden, og begejstringen over de nærmest ubegrænsede selfie-muligheder steg ham tilsyneladende til hovedet.

I hvert fald glemte han at holde øjnene på vejen, da han stak sin selfiestang ud af vinduet og smilede til kameraet, mens han kørte på en grusvej.

Alex Lopatnyuk, der til dagligt arbejder som kiropraktor i Florida, overså nemlig fuldstændig den forankørende bil, og endte derfor med at få en kano ind gennem forruden.

'Derfor skal du ikke SMSe mens du kører, eller forsøge at tage en selfie mens du kører, dette er en offentlig service-meddelelse!', skriver Alex Lopatnyuk om ulykkesvideoen, som er blevet set over en million gange i løbet af to dage.

Sådan så bilens forrude ud efter mødet med kanoen.
Sådan så bilens forrude ud efter mødet med kanoen.


Her ses endnu et selfie-uheld, denne gang til at motocross-stævne.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind