Derfor skal du se dig for, før du åbner bildøren

Se her hvor galt det kan gå, når man åbner en bildør uden at kigge sig for

En unavngiven cyklist i London bør være yderst taknemmelig for, at taxichaufføren Aliraj Miah er årvågen, når han kører i trafikken.

På sin Twitter-konto deler Aliraj Miah rundhåndet ud af hverdagsoplevelserne som taxichauffør i den engelske hovedstad, hvilket nogle gange kan være indebære dramatiske oplevelser.

En sådan oplevelse havde Aliraj Miah mandag den tredje august, da hans opmærksomhed i trafikken afværgede en potentielt alvorlig ulykke for en cyklist.

Cyklisten kørte foran Aliraj Miah i venstre side af vejen, som man gør i England, da en bildør brat og uforvarende åbnede sig lige foran ham.

Hurtigt trak cyklisten til højre for at undgå bildøren, hvilket dog samtidig betød at han trak lige ud foran Aliraj Miahs hyrevogn, som han dog lige akkurat nåede at bremse, før han kørte cyklisten over.

Hele episoden blev fanget på Miahs forrude-monterede kamera. Se den over artiklen.

'Det her var mig tidligere i dag, det var virkelig tæt på. Hvis jeg ikke havde mine øjne på vejen, eller hvis det havde været Uber, så ville ham her være færdig i dag', lyder Aliraj Miahs beskrivelse under videoen.

Senere på dagen Tweetede Miah at cyklisten var ok, og oven i købet havde inviteret den årvågne taxichauffør ud på en drink.

24 kommentarer
Vis kommentarer