Annonce:
Annonce:

Derfor viser Emma billedet, hvor hun har tisset i bukserne

- Jeg vil aldrig have en dag, hvor jeg ikke har et uheld

Foto: Emma Carey.
Foto: Emma Carey.
Annonce:
Følg Samfund

'Sådan ser det ud. Hver. eneste. dag. Flere gange om dagen'.

Sådan lyder det fra 25-årige Emma Carey fra Australien, der for fem år siden var involveret i en skydiving-ulykke. Her landede hun på sin mave, og styrtet betød, at hun brækkede sin ryg, korsben, bækken og kæbe.

Hun blev lam fra hoften og ned, og lægerne mente, at hun aldrig ville komme til at gå igen.

Mirakuløst lykkedes det Emma Carey at træne sig op til at kunne gå igen. Men selv om hun har lært at gå, er der stadig bivirkninger efter uheldet. Hun lider blandt andet af inkontinens og vil formentlig gøre det resten af sit liv.

Annonce:

Tilbage i november viste hun et billede af et af sine mange uheld, hvor hun ikke nåede på toilettet i tide. Og lige nu får hun en del opmærksomhed, efter hun har valgt at dele billedet og fortælle sin historie endnu en gang i håb om, at det kan være med til at bryde tabuet om inkontinens.

'Jeg tror, fordi jeg kan gå, er der mange, der tror, at jeg er kommet mig fuldstændig efter min rygmarvsskade, men virkeligheden er, at jeg har mange bivirkninger. En af dem er, at jeg lider fuldstændig af inkontinens med både min blære og tarme. Mange mennesker, der har rygmarvsskader, kan kontrollere deres inkontinens til det punkt, hvor de næsten ikke har nogen uheld (hvilket er fuldstændig fantastisk). Men min skade er unik, fordi min blære kun kan indeholde 100 milliliter, før den lækker', fortæller hun i et opslag på Instagram.

Emma Carey var i starten så flov over det, at hun til sidst isolerede sig fra omverdenen. Det er nu fire år siden, og i dag fortæller hun med glæde fremmede, at hun ofte har uheld med sin inkontinens.

Annonce:

- Jeg vil aldrig have en dag, hvor jeg ikke har et uheld. Hvis jeg går ud, sker det med garanti, siger hun til det australske medie news.com.au og fortsætter:

- Jeg indså, at hvis jeg skulle skamme mig, hver gang jeg havde et uheld, ville jeg være trist og ked af det hver dag i mit liv, så jeg var nødt til at ændre mit syn på det. Hver gang jeg får en ny ven, formår jeg at bringe det ind i samtalen. Så hvis det sker, mens vi er sammen, bliver de ikke hylede ud af det, og vi kan bare grine af det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: