Annonce:
Annonce:

Det bliver op til 25 grader

Men vi skal lige gennem en ustabil periode først, lyder det fra DMI

Arkivfoto: Finn Frandsen
Arkivfoto: Finn Frandsen
Annonce:
Følg Samfund

Så er der godt nyt for vandhunde og grill-entusiaster.

Det bliver formentligt helt op til 25 grader varmt - men de høje temperaturer slår først for alvor igennem i begyndelsen af næste uge.

- Vi skal gennem en ustabil periode i denne uge. Men varmen bygger sig langsomt op, så der skulle blive omkring 23 grader i weekenden. Mandag og tirsdag i næste uge kan vi nå helt op på 25 grader, lyder det fra DMI-meteorolog Martin Lindberg.

Ifølge Martin Lindberg vil vi i denne uge få varmere vejr, men det er ustabilt, og der kommer mange skyer. Derfor vil fornemmelsen af regulært sommervejr udeblive.

Søndag tegner stabil
Tirsdag får vi nogen sol de fleste steder og mest tørt, men i de østlige egne også enkelte lette byger i løbet af dagen. På Bornholm dog tørt og en del sol. Temperaturen lander på 13 og 19 grader. Det bliver varmest i den østlige del af landet.

Onsdagen bliver nogenlunde som tirsdag. Dog med temperaturer op til 21 grader. Torsdag stiger temperaturerne til 17-22 grader, men så begynder regnen at trække ind over landet. Fredag vil der også falde stedvise byger eller regn, men lørdag begynder det igen at klare op. Dermed ser det ud til, at søndag skulle blive ganske dejlig.

- Søndag bliver stabil med overvejende tørt vejr og nogen  sol. Østenvinden tager af, og temperaturerne begynder så at stige i begyndelsen af næste uge, siger Martin Lindberg til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: