’Det er mig eller hunden’ – gæt, hvem kæresten valgte

Da en kvinde bad sin kæreste om at vælge mellem sig selv og hunden, var han ikke i tvivl

Det vides ikke, om annoncen er falsk, for det er ikke lykkedes medier at få fat på manden bag. (Screenshot fra Craigslist)
Det vides ikke, om annoncen er falsk, for det er ikke lykkedes medier at få fat på manden bag. (Screenshot fra Craigslist)

’Gratis for ethvert åbent hjem’, lød overskriften på den annonce, som det åbenbart ikke så svære valg fik ham til at slå op på den amerikanske salgsside Craigslist.

'Der er gået ægte politik i udseendet – de flotte klistermærker dækker over, at malingen skaller. Ja, det minder nærmest om Danmarks nationalbudget, hvor gælder stiger og regeringen alligevel smiler og siger, at alt er i den skønneste orden. Derfor trækker jeg også lidt fra i prisen. Lyder det ikke som en Fair Løsning?', står der blandt andet i den ærlige salgsannonce (Foto: Mai Mercado) Dansk politik K-profil på DBA: Ildelugtende politikerbil sælges

Her beskriver han, hvilke kvaliteter, positive og ikke mindst negative, hans elskede livsledsager har, og som en ny ejer skal være forberedt på.

Det vides ikke, om denne annonce på Craigslist er falsk. Uanset hvad, har den taget nettet med storm. (Screenshot fra Craigslist)
Det vides ikke, om denne annonce på Craigslist er falsk. Uanset hvad, har den taget nettet med storm. (Screenshot fra Craigslist)
 

Se her, hvad han skriver (i oversat form):

’Min kæreste kan ikke lide min beagle, Molly. Så jeg har besluttet mig for at finde et nyt hjem til hende.

nationen Erik Otto drak alle konens penge op og døde alene

Hun er raceren fra et fint kvarter, og jeg har haft hende i fire år. Hun kan godt lige at lege. Hun er ikke særlig veltrænet. Hun har langt hår, så hun kræver en del pleje, især med neglene, men hun elsker at få dem ordnet. Hun er vågen hele natten og bjæffer, men sover, mens jeg arbejder. Hun spiser kun det bedste og dyreste mad. Hun kommer dig ALDRIG i møde i døren efter en lang dag, eller giver dig ubetinget kærlighed, når du er ked af det. Hun bider ikke, men hun kan være fandens ondskabsfuld!

Foto: dba.dk Samfund Sofa der kradser i røven: Stefan sælger møgubehageligt møbel

Så……. Er der nogen, der er interesseret i min 30 år gamle, egoistiske, onde, gold-diggende kæreste? Så kom og hent hende! Min hund og jeg vil gerne have et nyt hjem til hende hurtigst muligt!’

Den britiske avis Daily Mail har forsøgt at finde frem til manden bag annoncen, men det er ikke lykkedes. De kan dog se i annoncen, at han er fra Roanoke i den amerikanske stat Virginia.

Derfor ved man af gode grunde ikke, hvor meget alvor der er bag annoncen. Eller hvordan kæresten tog det, da hun opdagede, at hun var blevet sat til salg på Craigslist.

11 kommentarer
Vis kommentarer