Det Hvide Hus frigiver besøgslister

4,4 millioner mennesker har besøgt Det Hvide Hus i USA, hvor præsident Barack Obama bor. Nu har Obama-administrationen offentligjort navnene på alle gæsterne

Den israelske præsident, Benjamin Netanyahu, har været på besøg i Det Hvide Hus. (Foto: AP)
Den israelske præsident, Benjamin Netanyahu, har været på besøg i Det Hvide Hus. (Foto: AP)

Kan du godt lide at snage? Er du typen, der ikke tror på kæresten, når hun siger, at hun skal til USA for at besøge Det Hvide Hus? Så kan du godt begynde at glæde dig.

Fredag lagde Det Hvide Hus alle besøgslister på nettet til frit skue helt tilbage til 2009, hvor Præsident Obama besluttede sig for at registrere alle gæster i et forsøg på at fremstå mere gennemsigtig og åben.

Listen finder du her: www.whitehouse.gov

Der er tre overvejende steder, folk får lov til at besøge, når de træder ind på grunden. Der er selve hovedslottet, Det Hvide Hus, men der er også den gamle og den nye direktionsbygning. De fleste, der besøger Det Hvide Hus, er turister. Dem, der besøger de to andre steder, er typisk mødt op for at deltage i møder.

På listen står der også, hvem man er kommet for at møde. De er delt op efter navnene POTUS og FLOTUS. (POTUS er kort for 'President of the United States', mens FLOTUS er kort for 'First Lady of the United States').

Dyk selv ned i arkivet og se, om du kan spotte en bekendt. Hvis du ikke gider at bruge listen, har Washington Post lagt alt data ind i et søgebart element, som du finder i bunden af denne artikel.

Bemærk, at elementet tager fornavne først, lige som den kun kan finde 250 navne ad gangen. Ellers må du ind på hovedarkivet og kigge.

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere