Det luner: Her bliver der 9 graders varme og solskin

Godt vejr til Super-Liga start og aktiviteter i vinterferien, som nu går på hæld

Arkivfoto: Johnny Frederiksen
Arkivfoto: Johnny Frederiksen

Denne artikel er opdateret: Efterårsferie er rettet til vinterferie.

Her er en besked, der virkelig luner:

Der bliver op til ni graders varme og solskin i weekenden. Og dermed er det gode vejr sikret, hvis man vil lave de sidste udendørs aktiviteter i vinter-ferien og nyde årets første Super-Liga kampe på grønsværen.

Fredag morgen er der tåget og diset over det meste af landet. Men der er ikke grund til at lade sig vinter-deprimere over en tung morgen-start.

For ifølge DMI klarer det op.

Tågen letter
- Ja, tågen skal nok lette og det bliver en mild dag med 4-9 graders varme. Der er fredag størst chance for solskin i Nord og Vestjylland. Men det vil blive lysere i hele landet. Det bliver alt i alt en mild og pæn dag, siger meteorolog Thyge Rasmussen fra DMI til Ekstra Bladet.

Meteorologen går så langt som til at konstatere, at 'det bliver slet ikke så ringe endda.'

Lørdag vil vejr-mæssigt ligne fredag. Det begynder med tåge og dis om morgenen, men senere på dagen vil det begynde at klare op med solstrejf hist og pist. Lørdag bliver en anelse køligere med omkring fem graders varme.

Varmt til top-opgør
- Søndag kan det regne lidt i den sydøstlige del af landet om morgenen. Men også søndag vil det klare op i løbet af dagen. Vi når temperaturer på 8-9 graders varme. Så det bliver endnu en mild dag, siger Thyge Rasmussen.

Ifølge Thyge Rasmussen vil tilskuerne til kampen mellem FC København og Brøndby ikke blive plaget af iskoldt vejr.

- Jeg skal selv se kampen. Men det bliver nu alligevel kun i fjernsynet trods det gode vejr, siger Thyge Rasmussen til Ekstra Bladet.

 

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere