Det skulle være den lykkeligste dag i deres liv: Nu er far og datter alene

Et billede af en nybagt far med sin lille datter har taget verden med storm, efter at moderen døde efter fødslen

Moderen overlevede ikke fødslen (Foto: Privat)
Moderen overlevede ikke fødslen (Foto: Privat)

En tragisk historie har taget nettet med storm, efter at en nybagt far fra Gracemere i Australien lagde et billede op på Facebook af sig selv sammen med sin nyfødte datter, Willa.

Willa blev taget ved kejsersnit, men der opstod komplikationer under operationen. Hvad der præcis gik galt, vides endnu ikke med sikkerhed, men hendes mor, Amanda Sheppard, overlevede ikke. Det skriver Courier Mail.

I en udtalelse til avisen lyder det, at Amandas død 'fuldstændig har chokeret og knust familien'.

Faderen, Glynn Sheppard, lagde billedet op kort efter, at hans kone var død. Historien har siden spredt sig til flere medier.

- Mens vi sørger over tabet af vores kæreste Amanda, ligger fokus lige nu på at sørge for, at Willas overgang fra hospitalet til hjemmet forløber sikkert senere på ugen, lød det i en udtalelse fra familien til Courier Mail.

'Det skulle være den lykkeligste dag i deres liv'
En ven af familien, Teagan Govaars, har nu oprettet en indsamling på GoFundMe for at hjælpe Glynn Sheppard godt på vej som enlig far.

- Denne dag skulle have været en af de bedste og lykkeligste i Amanda og Glynns liv, i stedet har Amanda nu efterladt sin elskede mand Glynn og nyfødte baby Willa, lyder det fra Teagan Govaars på GoFundMe.

Indtil videre er der indsamlet over 24.000 dollars - cirka 160.000 danske kroner - på blot fire dage. Pengene skal blandt andet spares op og gemmes til pigens uddannelse senere hen. Glynn Sheppard er rørt over den overvældende tilslutning.

- Willa og jeg, såvel som vores familie, vil gerne vise oprigtig taknemmelighed overfor alle de søde og betænksomme mennesker i denne verden, jeg ved at Amanda ville være stolt over at vide, at folk og endda komplet fremmede elsker hende, da hun ville have gjort det samme, skriver han på GoFundMe.

9 kommentarer
Vis kommentarer