Annonce:
Annonce:

Det virkede: Lundtoftegade healet af ghettolisten

Boligblokken AKB Lundtoftegade fremgår ikke af regeringens ghettoliste for 2020. Præcis som den store gruppe borgere, der søndag eftermiddag igangsatte verdens største - og første healing - af ghettoloven, havde håbet

Søndag 29. november foretog beboere på Lundtoftegade en nær- og fjernhealing af boligblokken i håbet om at boligblokken ikke stod på regeringens ghettoliste for 2020, som netop er blevet offentliggjort. Se hvordan det så ud i videoen her.
Annonce:
Følg Samfund

Søndag eftermiddag tilkaldte en gruppe beboere på Lundtoftegade de højere magter i et kosmisk råb om frelse fra at blive noteret på regeringens ghettoliste for tredje år i træk.

I dag går de og 13 andre boligområder fri.

Ifølge Bolig- og Transportministeriet skyldes det, at områderne ikke længere lever op til kriterierne for et ghettoområde, fordi andelen af beboere uden for arbejdsmarkedet i områderne er faldet, ligesom niveauet af kriminalitet, mens uddannelsesniveauet derimod stiger.

Dog kan det alligevel ikke udelukkes, at søndagens spirituelle vandring og aftenens internationale fjernhealing.

- Om det healingen, der helt specifikt har ændret på de tal, kan jeg godt tvivle på, siger formand for beboerbestyrelsen og motoren bag søndagens kosmiske renselse Søren-Emil Schütt til Ekstra Bladet efter offentliggørelsen.

Annonce:

- Men jeg kan i hvert fald konstatere, at man ikke skal underkende det, der er mellem himmel og jord.

Internationalt fænomen: De sad med i healingen

Udover trommedans i Dansukker og konstant lydhealing foregik en mere stilfærdig, men dog international fjernhealing af området enere samme aften.

Søren-Emil Schütt fortalte søndag til Ekstra Bladet, at healere fra hele verden ville fokusere deres energi mod Lundtoftegade. Her er et udpluk af de spirituelle, der ifølge ham vil sad med.

I Pyrenæerne sad en gruppe indbyggere fra en lille (og af Ekstra Bladet ukendt) landsby af naturfolk, der har valgt en spirituel og sharmanistisk tilgang til tilværelsen.

I Tunesien har Lundtoftegade engangeret sig i den spirituelle Banga tradition, og til paraden deltog en repræsentant for denne, Yaya Chouchen, med healende trommer, musik og en form for trance.

I Santa Fe, New Mexico sad klangskåls-healere klar. Miljøet i Santa Fe bygger ifølge Søren-Emil Schütt på en multietnisk tradition, med rødder i indianerkulturen og de overleveringer fra gamle vise, der har kontakt til "den anden verden".

I det nordlige Norge sad healer Siri Rød, der er medlem af Norsk Spiritualist Forening.

På Grønland sad Pia Fonnesbech, der er dansk maler og skulptør.

Beboerne har eftersigende også været i kontakt Morten Nielsen fra Nationalmuseet, der har kontakter til det okkulte i Mozambique og Sibirien, men selvom Ekstra Bladet lokaliserede Morten Nielsen under healingen, vides det dog ikke, om disse okkulte kræfter vendte deres kosmiske blik mod Lundtoftegade i aften.

Renselsen gjorde det sidste
Optoget med røgelse, masker, bannere, skåle- og lydhealing søndag var første ben i verdens største - og første - kosmiske healing af foreningen AKB Lundtoftegade, der for tredje år i træk risikerede at ende på regeringens ghettoliste efterfulgt af en international fjernhealing med spirituelle væsener fra hele verden.

 

Omtrent 500 beboere gik med bannere under en slør af røgelse på Lundtoftegade søndag eftermiddag. Her ses nogle af dem bryde maskeringsforbuddet ved Lundtoftegade 9. Foto: Anthon Unger
Omtrent 500 beboere gik med bannere under en slør af røgelse på Lundtoftegade søndag eftermiddag. Her ses nogle af dem bryde maskeringsforbuddet ved Lundtoftegade 9. Foto: Anthon Unger

Men det var langt fra første åndelige indsats, og før paraden havde Lundtoftegade blandt andet besøg af en heks, der har lavet en 'renselses-spell' i et fyrkælderrum dybt under Lundtoftegade. Alt sammen for at sikre beboernes bolig og liv i blokken på Nørrebro.

- Vi følte, at vi havde prøvet alt. Været politiske aktive, udviklet området, men vi har alligevel hele tiden af truslen over os, siger Søren-Emil Schütt.

Annonce:

- Jeg synes, det står rigtig smukt tilbage, at det var det (healingen red.), der gjorde det sidste.

 

Fodboldspilleren Diego Maradona deltog (af Ekstra Bladet ukendte årsager) også i søndagens healing. Her ses legenden med en lilla røgbombe. Foto: Anthon Unger
Fodboldspilleren Diego Maradona deltog (af Ekstra Bladet ukendte årsager) også i søndagens healing. Her ses legenden med en lilla røgbombe. Foto: Anthon Unger

Fokuserer energien på fremtiden
Hvordan 'frikendelsen' fra ghettolisten helt konkret skal fejres ved Søren-Emil Schütt ikke endnu.

- Det skal helt klart markeres på et tidspunkt, og så skal vi finde en coronavenlig måde at fejre det på, siger han.

Det betyder også, at der er væsentligt færre negative energier, som borgerne skal fokusere deres åndedrag mod.

- Det giver os en fornyet energi, der nu kan kanaliseres i at udvikle vores boligområde.

Blandt de 13 boligområder, der er røget af listen, er tre områder i København, herunder Bispeparken, samt områder i Taastrup, Holbæk, Vejle, Kolding, Aarhus, Køge, Guldborgsund, Odense, Fredericia og Silkeborg.

Blandt de 15 boligområder, som er blevet på listen, har to af dem stået på listen fem år i træk. Dermed bliver de nu klassificeret som en 'hård ghetto' af regeringen.

Både åndelige magter og forbavsede cyklister så til mens nærhealingen krydsede gaden under Bispeengbuen. Foto: Anthon Unger
Både åndelige magter og forbavsede cyklister så til mens nærhealingen krydsede gaden under Bispeengbuen. Foto: Anthon Unger

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: