Dette billede af nervøs gammel mand i supermarked rører alle til tårer

’Det er jeg ked af’, sagde den forvirrede gamle mand ved kassen. Nu går medarbejderens svar verden rundt

Facebook-brugere verden over deler lige nu historien om den gamle mand, der blev helt forvirret ved kassebåndet.

Opslaget blev i første omgang delt af Facebook-brugeren Spring Herbison Bowlin, hvor det er blevet delt over 54.000 gange, og dagen efter gik forevigelsen af den rørende stund også viralt i Facebook-gruppen ’Love What Matters’.

’Denne gentlemans varer blev scannet, og så fik han beløbet at vide. Han kigger undskyldende tilbage på mig og begynder at tage håndfulde af småpenge ud af sin lomme. Han tæller forkert og begynder at blive forfjamsket’, skriver Spring Herbison Bowlin til det virale billede, der er taget i en Walmart-forretning i Clarksdale i den amerikanske stat Mississippi.

’Det er jeg ked af’, sagde den gamle mand nervøst henvendt til den unge herre, der stod bag ham i køen.

Men her var det, at kvinden bag kassen greb ind. Hun tog hans hånd og lod alle mønterne falde ned på båndet.

’Det er ikke noget problem, honey. Vi gør det sammen’, sagde den unavngivne medarbejder, hvis håndtering af situationen nu går verden rundt.

Den ældre herre blev ved med at undskylde, men både kvinden og Spring Herbison Bowlin blev til gengæld ved med at forsikre ham om, at det var helt i orden, og til sidst lykkedes det dem sammen at tælle det korrekte beløb op og få betalt for mandens varer.

Da det bagefter blev Spring Herbison Bowlins tur ved kassen, takkede han kvinden for hendes tålmodighed, men hun rystede blot på hovedet, og sagde:

’Det burde ikke være nødvendigt at takke mig, baby. Det, der er galt med verden i dag, er, at vi har glemt, hvordan man elsker hinanden’.

221 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere