Dette skilt reddede Ann og hendes hund fra at dø i skoven: 'Det er et mirakel'

En 72-årig bedstemor endte i et sandt mareridt i ni dage sammen med sin hund, men et skilt lavet af pinde reddede deres liv

Det var dette skilt, der formentlig var med til at redde Anns liv (Foto: AP)
Det var dette skilt, der formentlig var med til at redde Anns liv (Foto: AP)

En 72-årig bedstemor er på mirakuløs vis blevet fundet i live sammen med sin hund, efter at de to sammen tilbragte ni dage ude i et stort, øde skovområde i Arizona, USA. Det skriver The Guardian.

Ann Rodgers var på vej hen for at besøge sine børnebørn, da hun løb tør for benzin i et øde område. Hun forsøgte derefter at få signal på sin mobil ved at klatre op på flere rækker af bakker, men for vild.

Ann og hendes hund overlevede herefter i ødemarken ved at drikke søvand og spise planter. Området er ikke ufarligt, da der lever både bjørne, bjergløver og losser i området.

Det er et mirakel
En større eftersøgning blev sat i gang, da man fandt Anns bil på en afsides vej, men efter flere dages søgen begyndte man at miste håbet. Derfor er det ifølge politiet et mirakel, at hun blev fundet i live.

- Sandsynligheden for at finde hende levende var virkelig lille. Det er i sig selv et mirakel, at hun stadig er her, når man tænker på, at hun var derude i så mange dage, siger Johnny Holmes, der er politimester i Gila County til avisen.

Det var dog et skilt lavet af pinde og sten, der endte med at redde Ann og hundens liv. Fra luften kunne eftersøgningsholdets helikoptere nemlig se skiltet oppefra, hvor der stod 'HELP!'.

Fantastisk person
Da de kom tættere på, fandt de en håndskrevet seddel under en af stenene. Her havde Ann forklaret, hvilken vej, hun ville gå.

Kort tid efter lykkedes det for helikoptorpiloterne at spotte Ann fra luften, og politimester Holmes er meget imponeret over hendes indsats for at blive fundet.

- Hun er en fantastisk person ud fra, hvad jeg ved, efter at have håndteret eftersøgningen med denne slutning på det, siger han.

Ann har det efter omstændighederne godt og blev fløjet med helikopter til hospitalet. I dag er hun hjemme igen.

For nyligt blev en anden kvinde reddet fra døden, da hendes blot fem-årige datter udviste en utrolig handlekraft.

1 af 2 Her bliver Ann fløjet med helikopter (Foto: Privat)
2 af 2 Det var dette skilt, der formentlig var med til at redde Anns liv (Foto: AP)
15 kommentarer
Vis kommentarer