DHL-kurer parkerede på handicapplads: - Det pisser mig af

Thomas Kristensen er langt fra tilfreds med, at en DHL-kurer valgte at bruge en handicap-plads, da han skulle aflevere pakker

Privatfoto
Privatfoto

Normalt er de kendt for at få danskerne til at løbe, når de årligt afholder DHL-stafetten, men måske deres egne medarbejdere kunne bruge et godt gammeldags los i røven.

Torsdag eftermiddag var Thomas Kristensen og familiemedlemmer i gang med at tømme deres afdødes mors lejlighed på Himmerlandsgade i Aalborg.

Pludselig får Thomas ud af øjenkrogen øje på en større kassevogn påklistret gult DHL-logo, der stopper ude foran vinduet på stuelejligheden.

- Kureren kommer kørende, bakker ind på handicappladsen, mens han snakker i mobil op til øret. Kort efter går han op og banker på en dør over for, fortæller en chokeret Thomas Kristensen til Ekstra Bladet.

Kureren holder cirka fem til ti minutter på handicappladsen, inden han kører igen. Thomas er langt fra begejstret over kurerens beslutning om at benytte en parkeringsplads, der er tilegnet folk, der er handicappede.

Har selv en handicappet datter
- Jeg har selv en datter, der er handicappet, og det er derfor det pisser mig seriøst af, at en voksen mand kan finde på at gøre sådan noget. Han var fuldstændig ligeglad, fortæller Thomas Kristensen, der måbende så til inde fra stuen af sin mors gamle lejlighed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

Ifølge Thomas var der masser af parkeringspladser, som kureren kunne benytte sig af. Og det burde han have gjort, da de to handicappladser ofte er i brug.

- Der er i løbet af de syv år, min mor har boet her, kommet en ekstra handicapplads, fordi en enkelt var for lidt.

Da DHL-kureren ikke kunne komme af med sin pakke, gik han tilbage til kassevognen, men heller ikke her kunne Thomas tro sine egne øjne.

- Da han kommer tilbage, åbner han sidedøren på kassevognen og kaster pakken ind af døren.

Konfrontation: 'Forkasteligt'
Operationsdirektør hos DHL Express, Steen Asger Jørgensen, er ikke imponeret over kurerens opførsel og lægger sig fladt ned.

- Det er forkasteligt. Det skal ikke ske. Det tager vi dybt afstand fra, siger han til Ekstra Bladet, da vi konfronterer ham.

Han understreger, at det er første gang, han hører om , at en kurer parkerer på en handicapplads. Han vil nu følge op på episoden.

- Når vi får nys om de her ting, så betyder det også, at vi følger op på det.

- Hvad betyder det?

- Først skal vi tale med kureren om, hvorfor han vælger at parkere på en handicapparkering.

- Når vi har en kurer, der ikke overholder lovgivningen, så får man i første omgang en advarsel, og sker det flere gange, så tager vi deres ansættelse og samarbejde op til overvejelse, fortæller operationsdirektøren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

På billedet kan man se en pakke flyve gennem luften og ind i kassevognen. Privatfoto
På billedet kan man se en pakke flyve gennem luften og ind i kassevognen. Privatfoto
 

'Ingen pakker skal kastes'
Steen Asger Jørgensen er heller ikke imponeret over kurerens håndtering af pakken, der blev kastet ind i kassevognen, da modtageren ikke var hjemme.

- Der er absolut ikke nogen pakker, som skal kastes med. Det er noget, vi gentagende gange har snakket med vores medarbejdere om, når der har været lignende historier om andre virksomheder. Det accepterer vi overhovedet ikke.

- Hvorfor tror du kurere kan få sig selv til at kaste med andre folks pakker?

- Jeg ved ikke, hvorfor de gør det. Det er måske den nemmeste måde at komme af med på pakkerne på, men så er der noget man fuldstændigt har misforstået. Det er respektløst og kurererne ved ikke, hvad der er i pakkerne. Vi ser på det med stor alvor og ikke noget vi accepterer, understreger operationschefen for DHL Express, Steen Asger Jørgensen.

794 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere