'Dildokongen' taler ud: Sådan blev jeg stoppet af politiet

'Dildokongen' Kasper er en del af en subkultur, hvor ens bil helst skal skille sig lidt ud. Sidste weekend gik han dog for langt ifølge ordensmagten

Hør Dildokongens version af historien her. Video: Martin Ekelund.

Mange trak på smilebåndet, da Horsens Folkeblad i weekenden kunne fortælle om en 21-årig mand, der kørte rundt med dildoer på taget af sin bil, og derfor blev hevet ind til siden af politiet.

Betjenten vurderede, at den opsigtsvækkende udsmykning af bilen kunne 'virke krænkende og forstyrre den offentlige ro og orden', og stak derfor den unge mand en bøde.

Den omtalte unge mand, der hedder Kasper og har øgenavnet 'Dildokongen', dyrker et fænomen, der kaldes 'Rat Style', som kort fortalt går ud på at pynte sin bil med alt, hvad hjertet kan begære - i hans tilfælde blandt andet dildoer.

- Kun fantasien sætter grænser. Du kan gøre præcis hvad du vil, du behøver ikke at spørge folk: Synes du det er pænt? Fortæller Kasper til Ekstra Bladet.

'Dildokongen' har en lidt anden udlægning af historien, og han har nu kontaktet Ekstra Bladet for at fortælle sin del af hændelsesforløbet.

Blandt andet kan han fortælle, at han ikke blev præsenteret med et bødeforlæg, og at det i hans øjne virker underligt, at busser godt kan vise reklamer med nøgne bryster i bybilledet og folk kan køre med nosser på anhængertrækket, hvorimod han ikke må køre rundt med plastikdildoer på taget.

Du kan høre 'Dildokongen's udlægning af historien i klippet over artiklen.

30 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere