DMI advarer: Her kan vi nå frysepunktet

Generelt bliver det koldere, og i begyndelsen af næste uge kan vi igen få nattefrost. Her er DMI's månedsprognose

Du må vænne dig til både at have solbriller, en lun sweater og regntøjet ved din side. Efteråret er kommet, og ifølge DMI's nyeste månedsprognose byder det på meget skiftende vejr.

Resten af uge 39 kan vi således forvente skyfri dage med sol og køligere temperaturer, men også grå, skyede dage med lunere temperaturer.

- Onsdag og torsdag bliver det mere skyet, men til gengæld med lunere temperaturer. Fredag passerer en koldfront. Her bliver det køligt men med sol, siger meteorolog hos DMI Martin Lindberg.

I weekenden ser det ud til igen at blive skyet vejr med kølige temperaturer.

Kolde nætter venter
Den første uge af oktober forsætter det ustabile vejr ifølge DMI.

- Der kan komme nattefrost i starten af ugen - mandag og tirsdag. Dagtemperaturen vil ligge omkring 10 grader, siger meteorologen.

Dog kan vi også forvente et par varme efterårsdage.

- Midt i næste uge ser det ud til, at der kommer et højtryk vest fra. Der kan vi få nogle dage med betydeligt lunere vejr igen. Vi kommer op på 15-16 grader - måske sniger vi os op på 18 grader én dag.

De lunere temperaturer varer dog ikke ved længe ifølge Martin Lindberg.

- Sidst på ugen skifter det igen til køligere og ustadigt vejr.

Når vi kigger frem mod uge 41 bliver prognoserne mere usikre, men ifølge Martin Lindberg forsætter det omskiftelige ustadige vejr.

- Det meste af tiden, får vi ustadigt vejr - i nogle perioder med regn. Det bliver relativt køligt med temperaturer mellem 10 og 14 grader om dagen.

Du kan se hele vejrudsigten i videoklippet øverst i artiklen.

9 kommentarer
Vis kommentarer